To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Archiwum - GDI 2000- prośba o przejrzenie oferty z allegro

kuken - 18-07-2013, 22:29
Temat postu: GDI 2000- prośba o przejrzenie oferty z allegro
Szwagier znalazł Cari:

KLIK

Mógłbym Was prosić o popatrzenie chwilkę na to cudo? Widać że wypicowana pod sprzedaż, ale może na pierwszy rzut oka coś znajdziecie. Mi nie podobają się szczeliny między maską a lampami.

volve - 18-07-2013, 22:55

Robiony przód - w tym roczniku nie było przyciemnianych lamp oraz srebrnego znaczka Mitsubishi.
Bizi78 - 18-07-2013, 22:57

Emblemat z tyłu czerwony a z przodu chrom, dziwne czyżby jakiś dzwon :? .
Wersja avance powinna mieć chyba lusterka w kolorze nadwozia :? .
EDIT:
Widzę, że zostałem uprzedzony :wink: .

guner - 19-07-2013, 22:12

A tak przy okazji ten model ma klimatronic?
revir85 - 19-07-2013, 23:08

Ma...
i9i - 20-07-2013, 08:07

Ta jest kilka dni starsza od mojej z 3.03.1999 i wyszła jeszcze jako wersja sport.

Samymi lampami i srebrnym znaczkiem bym się zbytnio nie przejmował, to nie czasy "składaków" kiedy z kilku jedno składano. Jeśli komis chce na aucie zarobić to musi go dobrze sprzedać i tanio zrobić więc wybierają takie egzemplarze co wystarczą lampy i maska i ewentualnie zderzak od pana Józia w komplecie za kilka stówek i licznik cofnąć by było bardziej wiarygodnie.

volve - 21-07-2013, 09:47

guner napisał/a:
A tak przy okazji ten model ma klimatronic?

I tak i nie...sterowanie nawiewami od wersji klimatronic natomiast środkowy wyświetlacz od zwykłej wersji. Nie wiem od czego to było zależne, ale chyba w fabryce raz montowali takie wersje raz inne...

reicz - 25-07-2013, 19:45

widać ze ktoś kombinował przy radiu oraz sterowaniu nawiewami. Pewnie ktoś chciał wyciągnąć i nie wiedział ze jest przykręcony. Moim zdaniem ktoś wymieniał ten panel tylko nie miał pojęcia że zakłada od wersji z klimatronikiem.
volve - 25-07-2013, 20:35

reicz napisał/a:
Moim zdaniem ktoś wymieniał ten panel tylko nie miał pojęcia że zakłada od wersji z klimatronikiem.

Nie do końca się zgadzam. U mnie był panel od wersji z klimatronikiem (działa tak jak powinien, czyli przy ustawieniu na auto steruje sam nawiewem) natomiast wyświetlacz był od wersji zwykłej. Trochę szukałem informacji o tym i podobne przypadki mieli na niemieckim forum Carismy. Nie wiem, od czego było zależne, jaki wyświetlacz był montowany.
Dodam tylko, że po zakupie wyświetlacza od klimatronika działa on tak jak powinien.