Małopolskie - Kto, kiedy, jak i którędy jedzie na Zlot ?
Marcin-Krak - 23-07-2013, 18:32 Temat postu: Kto, kiedy, jak i którędy jedzie na Zlot ? Dlaczego u nas nic się nie dzieje w tym temacie?
Czuję się oburzony tym faktem !!
Biorąc pod uwagę ostatnią aktywność małopolskich MM wydaje mi się, że mimo frekwencji na zlocie takiej, a nie innej (wcale nie marudzę) możemy wcale nie być najliczniejszym regionem i to może być ... no ale mam nadzieję, że jednak się sporo z Was pojawi choćby na chwilę...
Tomek - 23-07-2013, 22:12
ja wpadnę na chwilę w sobotę
wypatruj mnie koło południa
Marcin-Krak - 24-07-2013, 08:47
tomek84 napisał/a: | ja wpadnę na chwilę w sobotę |
Kiedyś używanie słowa "wpadnę" na tym podforum groziło obśmiewaniem na całego
Gdybym było złosliwy, a przecież wiadomo, że nie jestem - więc nie będę pisał, że to zdarzyło się 9 miesięcy temu prawie, a czy to była sobota, to nie wiem
tomek84 napisał/a: | wypatruj mnie koło południa |
Jak będę w stanie
sieegurd - 25-07-2013, 10:24
Aż się musiałem zalogować w pracy
Marcin-Krak napisał/a: | Biorąc pod uwagę ostatnią aktywność małopolskich MM |
Niestety praca pochłania mnie całkowicie, jest mi wstyd, że nie biorę czynnego udziału w przygotowaniach, ale nie mam nawet czasu na bieżąco śledzić forum
Jako zadośćuczynienie w piątek 02.08 wezmę wolne (graniczy z cudem ) i od samego rana stawiam się na miasteczku, tomek84 ma dać znać o której zaczynamy. Marcin-Krak napisał/a: | wydaje mi się, że mimo frekwencji na zlocie takiej, a nie innej (wcale nie marudzę) możemy wcale nie być najliczniejszym regionem |
Przywiozę posiadaczy Audi, więc zrobią sztuczny tłum
[ Dodano: 25-07-2013, 10:24 ]
Marcin-Krak napisał/a: | tomek84 napisał/a: ja wpadnę na chwilę w sobotę
Kiedyś używanie słowa "wpadnę" na tym podforum groziło obśmiewaniem na całego |
Żonaty, to już nie wpadka
Rebelias - 25-07-2013, 21:21
Ja jako największy zwolennik zlotu na południu polski też nie będę obecny
Powodem jest psikus mojego kolegi który akurat w tym terminie bierze ślub
Myślałem że w piątek uda mi sie zjawić i prosiłem szefa o wolny piątek ale tylko spojrzał wymownym wzrokiem więc nici z tego cóż trudno się mówi A miałem nowego miśka zaprezentować no nic za rok będzie okazja ..
jacek_ka - 31-07-2013, 14:37
Ja się wybieram po raz pierwszy i w dodatku z moją połówką, więc prosimy o wyrozumiałość, możemy być trochę zagubieni Będziemy w sobotę od rana pewnie, może jeszcze w piątek zaglądnę, jeśli czas pozwoli...
Mr V - 31-07-2013, 23:14
Rebelias napisał/a: | Ja jako największy zwolennik zlotu na południu polski też nie będę obecny
Powodem jest psikus mojego kolegi który akurat w tym terminie bierze ślub
Myślałem że w piątek uda mi sie zjawić i prosiłem szefa o wolny piątek ale tylko spojrzał wymownym wzrokiem więc nici z tego cóż trudno się mówi A miałem nowego miśka zaprezentować no nic za rok będzie okazja .. |
I znowu nie uda mi się posiedzieć w EVO
btw. ja będe i w piątek i w sobotę a i może w niedziele sie pojawie. Jak nie zdązę autka skończyć to autobusem
|
|
|