Chcę kupić Eclipse! - Eclipse 1g
Scania - 29-07-2013, 11:44 Temat postu: Eclipse 1g Witam otóż planuję kupienie eclipse'a 1g, po dość długich poszukiwaniach trafiła mi się taka oto sztuka:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C30039220.html
autko jest 30km ode mnie, więc w sumie bym je obejrzał - tylko jest jedno ale. Autko nie ma przedniej i tylnej dokładki zderzaków. Czy jest opcja kupna takich dokładek osobno ? bo szczerze mówiąc, jakoś nie widzę eclipse'a bez tego ..
Pozdrawiam
kafar_1989 - 29-07-2013, 21:03
jest przednia nawet ja mam
Scania - 30-07-2013, 14:23
w porządku a co z tyłem? podejrzewam że od jakiegoś trupa rozbitego można byłoby kombinować.. tylko żeby był w czerw. kolorze..
[ Dodano: 30-07-2013, 21:22 ]
oglądałem brykę. generalnie mechanicznie nie jest w złym stanie. silnik pracuje w miarę dobrze, chociaż trochę zastanawiająca jest dla mnie jego praca (chociaż mogłem przyzwyczaić się do cichutkiej pracy V6)
na podwoziu nie ma rdzy, ale niestety każdy element samochodu (no prawie, poza drzwiami) nadaje się na dobrą sprawę do lakierowania - tu puknięty tam lakier zdarty, gdzieś indziej reperaturka - dla blacharza który zrobi sobie sam autko w sumie niezłe, ale dla kogoś kto chce kupić i jeździć już niekoniecznie
|
|
|