Space Star Techniczne - [MSS ALL] Przekręcony prędkościomerz i obrotomierz.
sopee - 03-08-2013, 11:03 Temat postu: [MSS ALL] Przekręcony prędkościomerz i obrotomierz. Hej. Czy ktoś ma pomysł co mogło być powodem przekręcenia wskaźników obrotomierza i prędkościomierza w Space Starze 1,9DiD.
Czy da się to prosto/łatwo naprawić, oczywiście zdaje sobie sprawę, że jak wykręcę i rozkręce tablice i fizycznie przełożę nad piny ograniczające.
Czy jest inny może inny sposób, może ktoś to przerabiał już, może ktoś ma pomysł w ogóle co się stało jakiś skok napięcia?
drtymf - 03-08-2013, 12:29
Kilka osób już tak miało. Niektórym pomagało odpięcie akumulatora na jakiś czas. Poszukaj u nas albo na forum Cari, problem dość prosty do rozwiązania.
sopee - 04-08-2013, 21:20
Dzięki, faktycznie rozłączyłem aku na dłuższą chwilę i już działają prawidłowo. Wielkie dzięki i pozdrawiam.
smolec - 28-04-2014, 07:48 Temat postu: [MSS ALL] Obrotomierz się obrócił Witam, wczoraj wyjąłem akumulator w celu skasowania komputeraz żeby na nowo ustawił sobie obrotyi i jak dziś go podpiąłem to zauważyłem że obrotomierz się odwrócił i teraz nie wskazuje wogóle obrotów.
Czy to wróci do normy samo czy coś się zepsuło?
edit:Wulgaryzm wykropkowany nadal jest wulgaryzmem.
Edit by MOD
Proszę używać szukajki i nie dublować tematów.
drtymf - 28-04-2014, 08:32
Poszukaj , było już na ten temat. O ile dobrze pamiętam wystarczyło odpiąć ponownie akumulator.
mkm - 28-04-2014, 10:57
Tak jak napisał drtymf, plus poczekać "z minutkę"
|
|
|