Zloty i Spoty - Po Zlocie 2013.
mkm - 04-08-2013, 12:17 Temat postu: Po Zlocie 2013. W tym miejscu chciałem serdecznie podziękować Organizatorom przez duże O za doprowadzenie do skutku naszego tegorocznego spotkania.
Jeszcze dwa tygodnie temu nie było na 100% pewne czy XI Zlot się odbędzie.
Serdeczne podziękowania za organizację, poświęcony czas i nerwy należą się mAGDA, mjsystem, tomek84 , oraz wszystkim, którzy im pomagali.
Organizacja tegorocznego Zlotu była wg. mnie najbardziej brawurową i hardcorową organizacją w ciągu ostatnich 5-ciu lat.
Szczegóły dzisiaj po Zlocie są mało istotne, ale mogę z pełną odpowiedzialnością napisać, że przynajmniej sześciokrotnie nasz Zlot zbliżał się do krawędzi upadku, a przygotowany post z przeprosinami i odwołaniem imprezy dopiero dzisiaj mogłem skasować.
Na szczęście udało się.
W imieniu swoim i Organizatorów dziękuję za przybycie Was - Mitsumaniaków, Forumowiczów i osób im towarzyszących, zbanowanych/urlopowanych oraz zwykłych posiadaczy Trzech Diamentów.
Serdecznie dziękujemy za przyjazd kolegów z Niemiec, Węgier i Litwy - zapraszamy na kolejne Zloty.
Mam nadzieję, że Zlot przynajmniej odrobinę się Wam wszystkim podobał i wywieźliście z Krakowa miłe wspomnienia.
Mam także nadzieję, że eksperyment z organizacją naszego Zlotu w mieście lub dużym ośrodku hotelowym przeszedł do historii i więcej się nie powtórzy.
Za wszystkie niedogodności, utrudnienia, niedociągnięcia przepraszamy.
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI za przybycie do Krakowa i zaczynamy odliczanie do kolejnego spotkania w roku 2014-tym.
Firebee - 04-08-2013, 12:26
podpisuję się pod podziękowaniami dla organizatorów + dodaję mkm, bo również pomagał...
Przepraszam, że urwałem się bez pożegnania, ale wolę się witać niż żegnać:)
pozdrawiam i dziękuję wszystkim, których mogłem w końcu osobiście poznać
Firek
D1VenO - 04-08-2013, 12:29
Czytajac to mozna odniesc wrazenie ze zlot byl spontanem hehe.
Ja pamietam ze najlepsze zloty crx clubu byly w trzebnicy w hotelu. I robilismy wypady do wrocka spora kolumna samochodow. Achhhhhh te mlodziencze czasy
Marcin-Krak - 04-08-2013, 13:55
Najlepiej byłoby napisać - po powrocie ze Zlotu reklamacji nie przyjmuje się
Moim zdaniem biorąc pod uwagę wszelkie okoliczności (przede wszystkim, te niesprzyjające) Zlot wyszedł bardzo dobrze (nie dlatego, że Kraków czy coś )
Dziękuję i oby do zobaczenia za rok
mAGDA - 04-08-2013, 19:22
Marcin-Krak napisał/a: | Dziękuję i oby do zobaczenia za rok |
A ja miałam wielki plan pojechać do Krakowa zobaczyć miasteczko AGH - fajnie tam jest podobno
Wojciech Bogacz - 04-08-2013, 19:32
Również dołączam się do ciepłych słów wobec organizatorów - Magdo - Sławku - gratuluję i postaram się chociaż troszeczkę wspierać Was w przypadku organizacji kolejnych zlotów
mkm napisał/a: | Organizacja tegorocznego Zlotu była wg. mnie najbardziej brawurową i hardcorową organizacją w ciągu ostatnich 5-ciu lat. |
Tak to właśnie wyglądało i tym bardziej należy się za to ogromny szacun.
mkm napisał/a: | Szczegóły dzisiaj po Zlocie są mało istotne, ale mogę z pełną odpowiedzialnością napisać, że przynajmniej sześciokrotnie nasz Zlot zbliżał się do krawędzi upadku, a przygotowany post z przeprosinami i odwołaniem imprezy dopiero dzisiaj mogłem skasować.
Na szczęście udało się. |
Sądzę, że to będzie kwintesencją tego zlotu - na pewno zapadanie on wielu osobom w pamięć - mnie również - troszkę za właśnie tą organizacjo-improwizację a głównie za zaangażowanie.
Trudno mi opisać słowami emocje związane z tą imprezą - zdjęć praktycznie nie robiłem więc liczę w tej kwestii na innych.
W tym celu właśnie stworzyłem (tradycyjnie) specjalne konto FTP do wrzucania fotek na mój serwer - najlepiej w postaci spakowanej w archiwach RAR lub ZIP.
Dane do konta jak zwykle zgłaszać się na PW jak ktoś "z automatu" nie dostał ode mnie wiadomości.
mjsystem - 04-08-2013, 19:35
Zapraszam do oglądania.
vendetta - 04-08-2013, 19:42
pitu, pitu
Super zlot i jak zwykle super atmosfera. Brawo i dzięki ! Do zobaczenia za rok.
emada - 04-08-2013, 20:12
Ja również dołączam się do podziękowań. Było super! Cieszę się, że mogłam Was wszystkich spotkać po raz kolejny! Byle do następnego!
p.s. wielkie buziaki dla mojej Vendi, która jednak mnie do Krakowa wyciągnęła
Tomii - 04-08-2013, 20:20
mjsystem napisał/a: | Zapraszam do oglądania.
|
co tak krótko
mjsystem - 04-08-2013, 20:30
Tomii napisał/a: |
mjsystem napisał/a:
Zapraszam do oglądania.
co tak krótko |
Bo to zajawka. Film trwał 50 godzin. Wpadnij za rok na zlot to przeżyjesz go w 3D i 5.1 surround
Morfi - 04-08-2013, 20:35
Zlot pomimo przeciwności losu, wyszedł genialnie wszyscy się bawili, szczególnie przy muzyce Mateusza
Serdeczne podziękowania dla Organizatorów Głównych czyli MJsystem, Tomek 84, mAGDA oraz silnie wspomagającego MKM. Zrobili kawał dobrej roboty.
Podziękowania dla wszystkich osób wspomagających Wojtka Bogacza, Miśka, Joanh oraz tych którzy stali na bramie.
Jednak zlot pokazał, że centrum dużego miasta to zły pomysł.
Dzięki Wszystkim, którzy przybyli.
Było jak zawsze super
Firebee, cieszę się, że mogliśmy się poznać i zamienić 2 słowa.
Tomczyn - 04-08-2013, 20:44
Dzięki za Zlot i do zobaczenia w przyszłym roku.
sveno - 04-08-2013, 20:44
A ja w tym miejscu chciałbym wszystkich przeprosić. Niektórzy wiedzą za co, reszta zaraz się dowie.
mkm napisał/a: | Szczegóły dzisiaj po Zlocie są mało istotne, ale mogę z pełną odpowiedzialnością napisać, że przynajmniej sześciokrotnie nasz Zlot zbliżał się do krawędzi upadku | co po dużej części należy przypisać mi (niech to wreszcie będzie powiedziane), przerosło mnie to wszystko, do tego sytuacja życiowa... ogólnie dałem ciała, za co przepraszam.
mAGDA, mjsystem, tomek84, mkm jesteście Wielcy.
sieegurd - 04-08-2013, 20:50
My również dziękujemy organizatorom za dobrą robotę. Sławek, Magda cieszymy się, że Was poznaliśmy, Tomek84, mkm dzięki Byliśmy pierwszy raz i jeśli było "słabo", to aż się boję, co może być kiedy będzie "mocno"
Misiek za rok ja zgarnę puchar za wyciskanie opony Trenuj, bo tak łatwo Ci nie pójdzie! Wolę nie myśleć co przeżywała Joann jak ściągnąłeś glany po całym dniu
Dzięki serdeczne dla rodziny szuwarów za poratowanie mnie w piątek po rozkładaniu namiotu kawą. Fajnie było poznać, ale póki co nie przeszła mi zajawka na Galusia
Fajnie było w końcu spotkać i poznać BUBU i Agę, pamara, Jaśkę i Trawora, morfiego, Firka, ciotkę i maretzky'ego i długo by wymieniać
PS. Madziu Olka prosiła, żeby podziękować za bierdonkę
|
|
|