To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - dobry mechanik do skrzyni biegów

ReaperEzg - 07-08-2013, 23:55
Temat postu: dobry mechanik do skrzyni biegów
Tak jak w temacie, jeśli znacie dobrego fachowca w łodzi i okolicach, prosił bym o namiar, moja carisma potrzebuje doktora, chyba że znacie jakiś ciekawy szrot, to też była by jakaś opcja
parzon - 15-08-2013, 21:54

Polecam SMG, ostatnio tam mi zrobili autko, też miałem problem ze skrzynią.

http://www.smglodz.pl/

misza116 - 23-08-2013, 12:49

Na Skrzydlatej, Pan Michał, podobno ma spore pojęcie o japońcach, dla mnie w kwestii skrzyni w V6 był jednak trochę za drogi. Swoją robiłem we Wrocławiu :D , opłacało mi się nawet licząc podróż, a przy okazji odwiedziłem znajomych. Zrobione dobrze, tanio, szybko, mogę polecić (wymiana łożysk w skrzyni).
RoveR - 04-10-2013, 10:06

Może już trochę za późno ale informacja może się przyda dla innych. Ja robiłem kiedyś skrzynię w galancie u Pana Jacka w Konstantynowie, do momentu sprzedaży czyli 3 lata nic się nie działo przejechałem 60 tys km, kolejny właściciel na pewno przez 2 lata nic z nią nie robił (przez ostatni rok nie miałem z nim kontaktu więc nie wiem jak dalej autko mu się sprawuje). Z mojej perspektywy mogę polecić, żadnych zastrzeżeń nie miałem, przy okazji jeszcze rozrząd mi wymienili :mrgreen: .
elektryk - 04-10-2013, 12:44

Niezłych mechaników ma Japaneze, on u nich naprawia skrzynie którymi handluje. Goście się mieszczą za Pabianicami przy trasie na Sieradz. Zadzwoń do Japaneze da Ci namiary na gości. Niestety zajmują się wyłącznie naprawą skrzyni, musisz sam zorganizować montaż/demontaż.