Małopolskie - nowa krakowianka ;)
mabda - 18-08-2013, 14:50 Temat postu: nowa krakowianka ;) Witam serdecznie wszystkich krakowskich MitsuManiakow!
Oficjalnie informuję, że zasilam Wasze szeregi od początku września
Stąd też moja mała prośba: jeśli ktoś miałby w swojej piwnicy/schowku czy innej kanciapie niezbyt zniszczone dywany/dywaniki - w stanie używalności, lub dysponowałby telewizorem kolo 22-30 cali lub innym sprzętem agd (działajacym!) na wypożyczenie lub oddanie w dobre ręce - chętnie zaopiekuję się. Próbuję jak najniższym kosztem uwić nam przyjemne gniazdko, a wiadomo, że na początku każdy grosz jest na wagę złota.
Jeśli zatem ktoś byłby w stanie pomóc - proszę o kontakt na PW. Zastrzegam sobie możliwość selekcji
Z góry dziękuję za zaangażowanie i Wszystkich gorąco i serdecznie pozdrawiam na progu mojego krakowskiego, wielkomiejskiego życia
mabda
sveno - 18-08-2013, 20:42
mabda, a w jakiej dzielnicy zamieszkasz?
Marcin-Krak - 18-08-2013, 21:22
Człowiek uciekł na kilka dni z cywilizacji - a tu pasuje uciekać w ogóle
Ze sprzętem to hmmm... jakby Cię coś niedziałającego interesowało - to tego sporo mam A co do działającego się rozglądnę.
Z ofert propozycji, to jedynie na piwo się możemy umówić i na parapetówkę możesz zaprosić
Gratuluję znalezienia pracy (możesz się pochwalić)
wojzi - 19-08-2013, 01:31
No to trzeba to uczcić.
Ja w trakcie przeprowadzki. To jak przeglądając szpargały coś znajdę to dam znać.
mabda - 19-08-2013, 08:28
sveno - pradnik czerwony mi przypadl w udziale zaraz za parkiem wodnym
marcinku - jak sie przeprowadze i ogarne to chetnie na piwko sie umowie. ale musisz odczekac swoje w kolejce bo okazuje sie, ze mam tu od groma znajomych i jakims dziwnym trafem wszyscy chca sie ze mna spotkac
a praca chwalic sie nie zamierzam - ot, jest i jest git
[ Dodano: 19-08-2013, 20:37 ]
rowniez jakby ktos mial przypadkiem pozyczyc na 3mce lapka to chetnie - moze byc bez baterii tylko na kablu - i tak jako stacjonarka bedzie uzywany
ehh... ale ja wymagalna jestem
mystek - 21-08-2013, 18:51
Bliskie mi rejony mój brat mieszka nieco wyżej jeszcze, a i ja sam jestem z Huty.
Witamy w szeregach.
cwaniak - 21-08-2013, 19:11
Cytat: | owniez jakby ktos mial przypadkiem pozyczyc na 3mce lapka to chetnie - moze byc bez baterii tylko na kablu - i tak jako stacjonarka bedzie uzywany
ehh... ale ja wymagalna jestem
|
KUBOTA mogą być jedna para, no bo tak jednego nie wypada pożyczać
mabda - 26-08-2013, 16:34
szanowni panstwo - pytanie mam!
gdzie w krakowie znajde sklepy "wszystko po x zł"? podpytajcie, prosze, swoje kobiety, bo ja zagubiona w krakowie jestem bez takich sklepow albo jakies chińskie markiety czy cos w ten desen
sveno - 26-08-2013, 18:31
wiem, że w Tesco na Wielickiej jest jeden taki sklep, ale to bardzo daleko z Prądnika
Google Twoim przyjacielem
https://www.google.ch/sea...fox-a&gws_rd=cr
rene74 - 28-08-2013, 13:37
mabda napisał/a: | gdzie w krakowie znajde sklepy "wszystko po x zł"? podpytajcie, prosze, swoje kobiety, bo ja zagubiona w krakowie jestem bez takich sklepow albo jakies chińskie markiety czy cos w ten desen |
Witam witam
Takich sklepów było kiedyś kilka.... ale od pewnego czasu nie widuję ich za dużo. Kojarzę jeden pod halą targową.....
Gdybyś zapytała o lumpeksy to z przyjemnością podpowiem ale sklepów typu "wszystko po x zł" nie kojarzę w Kraku zbytnio
Większość zakupów robię w Biedronce/Lidlu....
Na Prądniku masz jeszcze Alti.
Marcin-Krak - 28-08-2013, 14:20
Nie wiem co w sumie potrzebujesz - ale w Carrefourze przy Medweckiego jest JYSK.
Choć to może nie być to, co potrzebujesz. JYSK jest także w chyba Elea albo simply się to teraz zowie przy Mackiewicza.
W rejonie Prądnika Czerwonego nie kojarzę czegoś takiego, a bywałem tam niedawno dość często.
mabda - 28-08-2013, 15:07
rene - dzieki o lumpeksy moze i kiedys zapytam, poki co szafa uzupelniona
marcinku - poszukuje roznych przeroznych szpargalow dekoracyjnych i innych kurzo-zbieraczy. jysk jest spoko, ale za drogi na taki uzytek czasem w tych za x zł mozna wyhaczyc calkiem niezle skarby
rene74 - 30-08-2013, 14:27
mabda
Całkiem fajne rzeczy idzie upolować w PEPCO.
Najbliżej od Czerwonego Prądnika jest na Kombatantów 26 oraz na Okulickiego 51.
Tomek - 30-08-2013, 14:31
rene74 napisał/a: |
Całkiem fajne rzeczy idzie upolować w PEPCO. |
dokładnie
w wielu przypadkach jakość lepsza niż np. w JYSK, a ceny często bardzo niskie
mabda - 30-08-2013, 19:00
wiem wiem, znam od podszewki te sklepy mieszkam w czewie niedaleko jednego i - uwierzcie - jestem tam stalym bywalcem
|
|
|