Space Star Techniczne - [MSS GDI] kontrolka silnika w zakrecie/przechyle
dsowek88 - 09-09-2013, 18:59 Temat postu: [MSS GDI] kontrolka silnika w zakrecie/przechyle Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem 2 Misków, ale w jednym z nich Space Star GDI zaczęła świecić mi się kontrolka silnika podczas zakrętów czyli w momencie małego przechyłu na boki.
Może ktoś z Was zna te objawy i może jakoś nakierować mnie gdyż wiele spraw technicznych mogę wykonać sam tylko nie mam pojęcia jakie mogą być tego przyczyny.
Proszę o jakaś pomoc i dziękuje wszystkim.
Bizi78 - 09-09-2013, 19:09
A może zapala ci się kontrolka od poziomu płynu do spryskiwacza .
Jeśli jednak jest to check to podepnij pod kompa i sprawdź co to za błąd.
Macenty - 11-09-2013, 21:54 Temat postu: Re: kontrolka silnika lub SPRYSKIWACZA w zakrecie/przechyle Hej!
Miałem te same objawy na zakrętach i wyboistych drogach, wtedy też miałem dusze na ramieniu,ale okazało się, że to mruga "też" żółty wskaźnik o kończącym się płynie do spryskiwacza (tzn. że jest mniej niż 0,5L). Wskaźnik od silnika jest bardziej na środku pod zegarami a wskaźnik od spryskiwacza bardziej po prawej pod obrotomierzem i jak szybko mruga to się można pomylić. Czego Ci życzę.
Dolej płynu do spryskiwacza a jak nie pomoże podpiąć auto pod komputer. Chyba że masz Spejsa GDI poliftowego bo w tych już nie było czujnika w spryskiwaczu to może oznaczać silnik.
Pozdrawiam
dsowek88 napisał/a: | Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem 2 Misków, ale w jednym z nich Space Star GDI zaczęła świecić mi się kontrolka silnika podczas zakrętów czyli w momencie małego przechyłu na boki.
Może ktoś z Was zna te objawy i może jakoś nakierować mnie gdyż wiele spraw technicznych mogę wykonać sam tylko nie mam pojęcia jakie mogą być tego przyczyny.
Proszę o jakaś pomoc i dziękuje wszystkim. |
|
|
|