To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant SE 2.5V6, 1999r, sedan, srebrny, Kraków

emarcinpl - 21-09-2013, 18:57
Temat postu: [EAx 97-04] Galant SE 2.5V6, 1999r, sedan, srebrny, Kraków
Witam, co myslicie o tym egzemplarzu? http://otomoto.pl/mitsubi...-C30664235.html

Cechy zewnętrzne:

alufelgi, światła przeciwmgłowe
Bezpieczeństwo:

ABS, poduszki powietrzne, immobiliser
Komfort:

el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, tempomat
Historia:

bezwypadkowy
Opis pojazdu

Galant Sport Edition 2.5 V6 1999r – po face liftingu. Jeden z niewielu sedanów z tym silnikiem i w tej wersji wyposażenia, a już na pewno w takim stanie.

Samochód był i wciąż jest oczkiem w głowie właściciela, niezmiennie od przeszło czterech lat. Galant jest zarejestrowany, opłacony i w ciągłym użytkowaniu.

Wszelkie czynności serwisowe były wykonywane na bieżąco. Ostatnio przy aucie wykonano:
08.2013: czyszczenie i nabijanie klimatyzacji, wymiana łączników stabilizatorów zawieszenia
04.2012: konserwacja podwozia, progów i tylnych nadkoli, co w tym modelu jest sprawą bezwzględnie konieczną

Poza tym standardowe wymiany części i płynów eksploatacyjnych. Na chwile obecną, jedyny zbliżający się wydatek będzie związany z wymianą rozrządu.

Wyposażenie
ABS
SRS
4x Air Bag
Skórzana kierownica
Regulowana kierownica
Body-kit Sport Edition(progi, zderzaki)
Welurowa tapicerka
Regulowane fotele
2 x Podłokietnik
Radio CD+MP3
Klimatronic
Tempomat
Wspomaganie kierownicy
Halogeny
Zegary High Kontrast
4 x Elektryczne szyby
Elektryczne lusterka
Składane lusterka
Podgrzewane lusterka
Alufelgi
Lakier metalic
Immobilizer
Centralny zamek
2 x Komplet kluczyków z pilotem do centralnego zamka
Książka serwisowa

Samochód przez 14 lat swojego życia zdążył złapać tu i ówdzie zadrapania i odpryski lakieru, jednak są na tyle drobne, że prawie niezauważalne.

Osoby szukające pewnego egzemplarza bez szemranej przeszłości, zapraszam do oględzin w Krakowie.

Kontakt
kom: 5O4-524-464

sorkie ze bez zdjec ale jakos nie moge ich wstawic:/ nawet z tego wzorca z fotosika

Juiceman - 21-09-2013, 20:09

emarcinpl dostosuj temat do wzorca.
Danyael - 22-09-2013, 21:54

Zderzak przedni źle spasowany - maska też jakoś mi podpada, ale trzeba by było ją od frontu i z góry zobaczyć, a nie ma takiego zdjęcia.
gawron - 23-09-2013, 12:42

Kiera strasznie wytarta.
fj_mike - 24-09-2013, 20:43

emarcinpl napisał/a:
sorkie ze bez zdjec ale jakos nie moge ich wstawic:/ nawet z tego wzorca z fotosika

Po wgraniu zdjęcia na "fotosik" masz do wyboru "kody". Pobierasz te na forum.

pawlo - 25-09-2013, 20:42

Grill chrom a powinien być czarny w tej wersji na pewno coś miał z przodem
predatorix - 25-09-2013, 21:41

Ja mam wersje 2.4 GDI SE i mam dokładnie taki sam przód. Więc niekoniecznie chyba czarny grill
emarcinpl - 26-09-2013, 09:21

W niedziele postaram sie podjechac i obejrzec to auto.
fj_mike - 26-09-2013, 17:13

pawlo napisał/a:
Grill chrom a powinien być czarny w tej wersji na pewno coś miał z przodem

Mylisz się. Wszystko jest w porządku.