To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - Gdzie tanio i dobrze (a jak!) wydech w Krakowie?

mystek - 24-09-2013, 13:34
Temat postu: Gdzie tanio i dobrze (a jak!) wydech w Krakowie?
Witam, potrzebuje jakiegos ogarnietego tlumikarza w Krakowie. Odpada Old-car z Kochanowa. Macie jakis kontakt? :-)
Tomek - 24-09-2013, 14:14

mystek napisał/a:
Odpada Old-car z Kochanowa.

czemu?

to może old-car na siemaszki?

mystek - 24-09-2013, 14:56

Źle to napisałem - odpadają, bo mają termin dopiero w przyszłym tygodniu, kiedy nie bardzo mi pasuje, bo pracuję w godzinach ich pracy :/. W ostateczności pojadę do nich, ale szukam jakiejś alternatywy, przecież to miasto ma prawie 1mln mieszkańców, nie wierzę, że jest tylko jeden ogarnięty tłumikarz? :)
Tomek - 24-09-2013, 15:06

a co masz do zrobienia??

przestrzegam przed tłumikami na lindego
w zabierzowie z kolega robilismy jego wóz, ale dokladnego adresu nie znam

tam jest tych tlumikow kilka, my robilismy w takim jednym po lewej stronie
wygladem nie zacheca, ale zrobili jak trzeba

tomo85 - 24-09-2013, 16:30

Bora-Komorowskiego koło Cap Gemini.
karolgt - 27-09-2013, 19:13

równiez polecam old-car a odradzam Rurdech na Lindego.
Innych nie znam, od dawna korzystam tylko z old-car i jest ok.

mystek - 02-10-2013, 09:09

Hehe, no właśnie ten Rurdech to jakaś dziwna firma. Jak dzwoniłem, to wydawała się profesjonalna, tzn jak dzwoniłem do nich to odebrała dziewczyna i umówiła mnie na konkretną godzinę. Myślę sobie, że spoko. Pojechałem, patrzę, a tam sami starsi panowie. Robili jakąś piastę w Daewoo Nubirze to w trójkę nad tym stali i dywagowali :mrgreen:

Później mówię ich szefowi, że chcę prostą rurę, to popatrzył na mnie jak na głupiego. Końcem końców wjechałem na podnośnik, pomierzył mi wszystko, zapisywał sobie na kartce, wziął numer telefonu ode mnie i.... nie zadzwonił po dziś dzień :?

Niemniej już tłumikarza nie potrzebuję, bo auto idzie do innego właściciela za 1,5 tygodnia.