Chcę Kupić Pajero - Wątpliwości dotyczące zakupu Pajero Sport
mateusz6225 - 27-10-2013, 10:08 Temat postu: Wątpliwości dotyczące zakupu Pajero Sport Witam.
Jako że jestem nowy więc jeśli coś pisze nie tak lub tam gdzie nie trzeba to z góry przepraszam.
więc tak;
zamieram kupić autko 4x4 wybór padł ma Pajero Sport 3.0 ewentualnie zastanawiam sie nad grand cherokee wj 4.7
najmniej interesują mnie zalety tych aut na czarnym a przede wszystkim to który jest lepszy w terenie, który ma lepsze możliwości terenowe.
auto ma służyć jako autko którym dojeżdżał bym codziennie do pracy przez las (mieszkam na obrzeżach miasta a domek mam w głębi lasu) i które w takich warunkach by mnie nie zawiodło (audi a4 quattro nie nadaje się wcale) no a poza tym to chce zacząć uczestniczyć własnym autkiem w wyprawach terenowych bo póki co to tylko ze znajomym jego l200 (1gen)
Wiem że Sport ma ramę i sztywno załączany przód a jeep tego nie ma, ale słyszałem wiele pozytywnych opinii o jednym i o drugim i tak szczerzę to nikt nie mówi bierz sporta bo jest niebo lepszy tylko każdy zachwala to co ma a ja potrzebuje profesjonalnej opinii.
Tak jak mówiłem interesuje mnie przede wszystkim dzielność terenowa i pod uwagę biorę tylko te dwa autka.
Z góry dziękuje za pomoc.
Mateusz
zeeb - 04-12-2013, 07:32
I jak, kupiłeś coś?
|
|
|