To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Ogólne - [MSS ALL] Lampka na przycisku od awaryjnych.

drtymf - 06-11-2013, 12:23
Temat postu: [MSS ALL] Lampka na przycisku od awaryjnych.
Słuchajcie mam pytanie - może ktoś zobaczy u siebie.
Miałem ostatnio nieciekawą przygodę - kolizję z dzikiem. Spory był ale na szczęście nic się nikomu nie stało chociaż misiek lekko oberwał.
W każdym bądź razie w momencie uderzenia zaświeciła mi się lampka we włączniku od awaryjnych.
O ile dobrze kojarzę wcześniej świeciła się ona tylko przy włączonych awaryjnych albo nie świeciła w ogóle - rzadko ich używałem.
Czy możecie mi powiedzieć czy w przedliftowych powinna świecić cały czas jak podświetlenie klawisza czy kiedy? Bo mnie to bardzo nurtuje.

Obstawiam dwie wersje - nie działała a przy uderzeniu coś zaskoczyło i świeci tak jak powinna albo teorię spiskową, że jest jakiś czujnik który w czasie zderzenia aktywuje ją na stałe żeby pamiętać o włączeniu awaryjnych.

Acha poduchy nie odpaliły jeśli ktoś by pytał tak że to nie z układu SRS, ale maska zderzak i wzmocnienia pod spodem mocno pogięte - do tego stopnia że alternator odbił się na chłodnicy chociaż wytrzymała i jest szczelna ale za to wiatrak klimy połamany.

lukasz921 - 06-11-2013, 12:38

Powinna byc podswietlana caly czas, Najwyrazniej w momencie uderzenia cos zalapalo ale i tak jest zarowka do wymiany.
drtymf - 06-11-2013, 13:02

Hmm no to dobrze wiedzieć. Póki świeci przejmował się nie będę.