Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Prośba o opinię- MITSUBISHI GALANT AVANCE V6
Thunderbolt - 06-11-2013, 14:12 Temat postu: [EAx 97-04] Prośba o opinię- MITSUBISHI GALANT AVANCE V6 Witam, czy ktoś pokusi się o ocenę? a może jest ktoś z okolic, kto za literek podjedzie i rzuci fachowym okiem?
http://allegro.pl/mitsubi...3688714253.html
Cytat: | Cytat: | DZIŚ DO SPRZEDANIA MAM NAPRAWDE ŁADNEGO NAPRAWDE PRZEIDEALNEGO MITSUBISHI GALANTA WERSJA AVANCE COMBI Z DYNAMICZNYM SILNIKIEM 2,5 V6 ! (orginalny silnik mitsubishi-ale nie żadne GDI TYLKO NORMALNY MOCNY.WYTRWAŁY SILNIK) KTORY NADAJE SIE DO ZAŁOŻENIA NAWET NAJTAŃSZEJ INSTALACJI GAZOWEJ,AUTO MEGA PAKOWNE A ZARAZEM JEST SPORTOWYM AUTEM! SPROWADZONY Z NIEMIEC NA KOŁACH A NIE MA LAWECIE.SAMOCHODEM PRZYJECHALEM 300 KM I SMIAŁO STAN AUTA UWAZAM NA BARZDO DOBRY !!! SAMOCHÓD JEST W 100% BEZWYPADKOWY!!! I NIE MALOWANY !!!! SAMOCHÓD KUPIONY Z AUTOHAUSU MITSUBISHI JEDEN WLASCICIEL, !!! AUTO Z KONCA 2002 PIERWSZA REJESTRACJA SIRPIEN 2002 JAK I MODEL po nadwoziu 2002. STAN NAPRAWDE BARDZO DOBRY!!! WERSJA AVANCE MA MEGA SPORTOWY WYGLĄD I JEST SWIETNĄ ALTERNATYWĄ DLA AUT SPORTOWYCH ,WYGLĄDA ŁADNIEJ,JEST BARDZIEJ PRAKTYCZNY.AUTO POSIADA DWA KOMPLETY ALUFELG WRAZ Z OPONAMI ZIMOWYMI I LETNIMI W BARDZO DOBRYM STANIE.Bez grama rdzy .AUTO NIEDAWNO MIAŁO WYMIENIONY , OLEJ ORAZ ROZRZAD OCZYWISCIE NA WSZYSTKO SĄ RACHUNKI Z SERWISU ,POSIADA KSIĄZKE SERWISOWĄ PROWADZONA DO SAMEGO KONCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NAPRAWDE STARAM SIE KUPOWAC AUTA NIEMAL IDEALNE TAK ŻEBY PANSTWO BYLI ZADOWOLENI I NIE MUSIELI WRACAC DO DOMU Z NICZYM.NIE CZEKAJ TAKI GALANT W TAKIM STANIE MOŻE SIĘ JUZ NIE POWTÓRZYC !!! AUTO MA WAŻNY NIEMIECKI PRZEGLĄD DO LUTEGO 2015
SAMOCHÓD SERWISOWANY W SERWISIE MITSUBISHI A NIE U HANSA W WARSZTACIE, SAMOCHÓD BARDZO BARDZO ZADBANY!!!
-----------------WYPOSAŻENIE:----------------
* KLIMATRONIC -W PELNI DZIALAJACY I SPRAWNY
* WERSJA AVANCE
* PRZYCIEMNIANE SZYBY
* zegary HIGH CONTRAST
* HAK
* TEMPOMAT
* PODŁOKIETNIK ZE SCHOWKIEM
* HALOGENY PRZECIWMGIELNE
* 4 X AIR BAG ( PODUSZKA POWIETRZNA)
* KOLOR METALIC
* PEŁNY PAKIET OSWIETLENIA KABINY
* 4 x ELRKTRYCZNE SZYBY
* ELEKTRYCZNE LUSTERKA,skladajace sie lusterka
* RADIO CD USB MARKOWEJ FIRMY
* KOMPUTER POKLADOWY
* ABS
* Wspomaganie kierownicy
* Pirotechniczne napinacze pasów
* WELUROWA tapicerka
* CENTRALNY ZAMEK NA PILOTA Z KOMPLETEM KLUCZY 2 PILOTY SPRAWNE I 3 KLUCZYKI
* SUPER NAGŁOSNIENIE
* LUSTERKA I ZDERZAKI W KOLORZE NADWOZIA
* EL.REGULACJA SWIATEŁ
* BLOKADA DZWI I OKIEN PRZED PRZYPADKOWYM OTWARCIEM PRZEZ DZIECI
* Immobiliser w kluczyku
* Regulacja kierownicy
* DZIELONA TYLNIA KANAPA
* AUTO SERWISOWANE W ORGINALNYM SERWISIE MITSUBISHI DO 2013
* KONTROLA TRAKCJI
* DWA KOMPLETY OPON Z ALLUFELGAMI 17 CALOWYMI
* PAKIET SPORTOWY ZDERZAKI SPOJLERY ITP...
* PO NIEDAWNEJ WYMIANIE OLEJU ORAZ ROZRZADU PRZY 225 TYS
* ABSOLUTNIE BEZ WKŁADU FINANSOWEGO W 100% !!!!!!!!
DODATKOWE INFORMACJE:
Stan licznika 237000km
Samochód przyjechał na kołach z Niemiec. Prowadzi się bardzo dobrze. Silnik odpala na dotyk, pracuje bardzo równomiernie i cichutko, absolutnie żadnego dymienia z rury wydechowej ani przedmuchów do korka wlewu oleju. Silnik suchy, bez wycieków (NIE MYTY!!!). Dynamiczny. Pracuje bardzo dobrze. Układ wydechowy szczelny, cichy i nie skorodowany, posiada katalizator. Wnętrze czyściutkie, zadbane. Tapicerka bardzo ładna,śmiało moge powiedziec jak nowa, nie jest podziurawiona, bez przetarć i uszkodzeń. NIE PALONO W NIM PAPIEROSÓW. Zawieszenie cichutkie, nie wybite, żadnych stuków ani szmerów. zdecydowanie widać, że auto nie jest zużyte, jest świeże i nie powycierane, kierownica i pedały jak nówka. Posiada Komplet dokumentów niezbędnych do rejestracji w Polsce tj. Brief, Wymeldowanie, umowę Kupna. AUTEM MOŻNA WRACAĆ DO DOMU NA KOŁACH ,POSIADA WAŻNY PRZEGLĄD,UBEZPIECZENIE NA OKRES 30 DNI GRATIS!!!ORYGINALNE NIEMICKIE METALOWE TABLICE
JEŚLI PRZYJEDZIESZ POCIĄGIEM ODBIORĘ CIĘ Z DWORCA, JEŚLI PRZYJEDZIESZ AUTEM TO WYJADE PO CIEBIE NA OBRZEŻA MIASTA,
MOŻNA PRZYBYWAC O KAŻDEJ PORZE DNIA I NOCY- OCZYWIŚCIE PO UPRZEDNIM UMÓWIENIU SIĘ ZE MNĄ.
Auto w pełni zgodne z opisem. Samochodem można wracać na kołach do domu - ważne tablice i ubezpieczenie. MOŻLIWOSC SPRAWDZENIA AUTA W STACJI DIAGNOSTYCZNEJ. Wszystkim zmęczonym oglądaniem również dość zmęczonych aut w okazyjnych cenach, o magicznie niskich przebiegach. Jeżeli szukasz takiego modelu, to jest oferta, która spełni Twoje wszelkie oczekiwania. |
 |
radek8622 - 06-11-2013, 15:39
dziwnie pordzewiałe śruby kielicha i nie tylko. z jednej strony... zobacz cała lewą stronę pod maską.Reszta bez zastrzeżeń
5eba - 06-11-2013, 17:13
Opis przebajeczny, zmeczylem sie czytajac te "glupoty" - najlepsze - auto z konca roku, 1 rej sierpien
Ze zdjec wyglada ciekawie, cos tam pewnie u handlujesz jeszcze wiec z rej w 14 sie zmiescisz.
Thunderbolt - 06-11-2013, 17:56
ee tam, wciąż myślę o Twoim galu seba;) nie wybieram się tam, wolę dołożyć troszkę złociszy:)
5eba - 06-11-2013, 18:49
ta odleglosc jest spora jakby nie bylo. Do Stargardu jeszcze dalej
Thunderbolt - 06-11-2013, 19:06
po nissana jechałem do Środy Ślaskiej, Galanto wyczuwam lubuskie i okolice:)
Tomek - 06-11-2013, 19:25
Thunderbolt, czego konkretnie szukasz?
w KRK jest jeden Avance do sprzedania (nie mowa o moim)
Thunderbolt - 06-11-2013, 19:52
Szukam galanta w wersji Avance, najlepiej srebrne kombi w tiptronicu. Tylko 2.5 benzyna. Stan mitsumaniakowy:) mówisz o tym galu od pewnej pani za 13900?
Tomek - 06-11-2013, 19:58
Thunderbolt napisał/a: | Stan mitsumaniakowy:) mówisz o tym galu od pewnej pani za 13900? |
tak, o tym mówię
miałem go oglądać dla siebie, ale w sumie to chyba celuje w coś innego
widziałeś go?
bo czuję, że to raczej paść, ale sam go nie oglądałem
Thunderbolt - 06-11-2013, 20:03
Widziałeś od jakiej ceny pani startowala?:) po paru moich pytaniach o to i owo zostałem delikatnie splawiony:)
Tomek - 06-11-2013, 20:07
Thunderbolt napisał/a: | Widziałeś od jakiej ceny pani startowala?:) po paru moich pytaniach o to i owo zostałem delikatnie splawiony:) |
coś koło 17900 chyba jak widziałem go pierwszy raz
ja gadałem z jakimś gościem, o nic go nie pytałem, tylko kiedy można auto oglądać, zaczął mi coś nawijać co on tam nie powymieniał
powiedziałem, że mnie to nie interesuje, że sobie zobaczę na miejscu
ale ostatecznie zmieniłem zdanie
Thunderbolt - 06-11-2013, 20:41
ktoś gdzieś wspominał, że taka tapicerka nie występowała w galu. Prawda to?
Krystian99 - 06-11-2013, 20:53
Thunderbolt napisał/a: | ktoś gdzieś wspominał, że taka tapicerka nie występowała w galu. Prawda to? |
Nie prawda, jest to oryginalna tapicerka od Avanca
Thunderbolt - 06-11-2013, 21:13
sorry, nawiazywałem do avanca od pani z krk gdzie ma skórę czerwono-czarną:)
dmi - 06-11-2013, 21:29
Thunderbolt napisał/a: | Szukam galanta w wersji Avance, najlepiej srebrne kombi w tiptronicu. Tylko 2.5 benzyna. |
Takie same wymagania mam co do zakupu Galanta tylko, że ja chce maksymalnie przeznaczyć 12 tyś zł(jesli sprowadzony to już z rejestracją)....ehh da się?
|
|
|