Zloty i Spoty - Elbetreffen 2014 -- pogaduchy
promatti - 03-11-2013, 20:09
ja też chce pojechać na 100% tylko zastanawiam się czy warto moim Miśkiem jechać nie ma co pokazywać jakby ktoś miał wolne miejsce mógłbym się z nim zabrać chudy jestem mało miejsca zajmuje i teraz nie wiem co zrobić wysyłać maila że przyjadę czy czekać aż ktoś powie że będzie miał wolne miejsce, jak myślicie ?
Krystian99 - 03-11-2013, 20:17
Czekaj na pewno ktoś będzie miał wolne miejsce
Misiek :) - 03-11-2013, 21:33
Ja czekam, aż David z Węgier da mi znać, czy przyjedzie ze mną...
Ja z Joann jadę na 100%, ale nie wiem czy będziemy brać namiot dla Węgrów.
Wojciech Bogacz - 05-11-2013, 14:31
Na ET2014 jadę swoim Galem - będzie w lepszym stanie niż kiedykolwiek - nawet zderzak będzie pomalowany
Jedzie nas czworo więc ogólnie to mam komplet - nawet nie wiem, czy uda się wcisnąć tyle piwa co będzie trzeba - chyba musimy brać mocniejsze alkohole
Email zgłoszeniowy wysłałem - będzie git ! Termin strasznie odległy ale co tam - ja już się zaczynam cieszyć i będę brykę picował - może znowu się jakieś wyróżnienie trafi
sveno - 05-11-2013, 23:30
i ja bym się w tym roku wybrał, ale pytanie:
co jeśli się zapiszę, a będę musiał zrezygnować? Czy jest przewidziana jakaś procedura oddania wejściówki?
W ogóle jakie są opłaty za wjazd/nocleg?
Yoshiko - 06-11-2013, 07:50
sveno napisał/a: | W ogóle jakie są opłaty za wjazd/nocleg? |
w zeszłymn roku było tak:
Juiceman napisał/a: | Ceny przedstawiają się tak :
Bilet weekendowy (wjazd z autem) 13,00-15,00 euro - Jest to opłata jednorazowa uzależniona od wcześniejszego potwierdzenia przybycia.
Bilet jednoosobowy weekendowy 5,00 euro. ( Nas to nie dotyczy, gdyż osoby jadące z nami są wliczane w bilet weekendowy (wjazd z autem)
CENY NOCLEGÓW:
1 EURO/DZIEŃ - pole namiotowe
2Euro/dzień - camping/pawilon
Free - sleeping w aucie. |
Tomek - 06-11-2013, 08:24
sveno, nie gadaj tylko się zapisuj
pojedziemy razem
sveno - 06-11-2013, 09:59
tomek84 napisał/a: | pojedziemy razem | no ok, ale może być tak, że prosto z Elbe pojadę do Szwajcarii
Dżus czy nie będzie problemu z oddaniem miejsca w razie "w"??
mjsystem - 06-11-2013, 18:11
Wojciech Bogacz napisał/a: | Jedzie nas czworo więc ogólnie to mam komplet |
O ile nie pojadę swoim
tomek84 napisał/a: | ps. jade sam, bo moje dziewczyny nie chca w namiocie spac, ani w aucie
damy sie znalazly |
i9i - 06-11-2013, 18:15
Yoshiko napisał/a: | CENY NOCLEGÓW:
1 EURO/DZIEŃ - pole namiotowe
2Euro/dzień - camping/pawilon
Free - sleeping w aucie. |
Mnie za namiot nie skasowali ani złamanego centa
Juiceman - 06-11-2013, 19:02
Bo już miałeś go wliczonego w cene....
Misiek :) - 06-11-2013, 19:13
Moja propozycja, aby zebrać opłaty wjazdowe w marcu (mogę ja na konto zebrać) żeby nikt się w ostatniej chwili nie rozmyślił, ponieważ niemcy czekają w kolejce a ostatnio ktoś z polski się rozmyślił nie dając znać...
Proponuje zrzutę na prezent dla Niemców (w tym dla BODO). Ostatnio z tego co pamiętam Juiceman, sam sponsorował.
Bizi78 - 06-11-2013, 20:00
Wojciech Bogacz napisał/a: | Na ET2014 jadę swoim Galem |
mjsystem napisał/a: | O ile nie pojadę swoim |
Kurcze a tak chciałem na ET13 jechać swoją Żabą .
No nic, będę się musiał zabrać z Wami .
Wojciech Bogacz - 06-11-2013, 20:08
Bizi78 napisał/a: | Kurcze a tak chciałem na ET13 jechać swoją Żabą . |
Lepiej złap jakąś na miejscu
mjsystem napisał/a: | O ile nie pojadę swoim |
Nawet nie mów hehe - bo jak będzie nas dwóch jechać każde swoim to makabra. Dziewczyny nas zamordują bo będziemy się na autostradzie próbować kto lepszy
Misiek napisał/a: | Proponuje zrzutę na prezent dla Niemców (w tym dla BODO). Ostatnio z tego co pamiętam Juiceman, sam sponsorował. |
Przychylam się do pomysłu - pytanie tylko co takiego by mu dać ???? Bo flaszeczka zacnego trunku to jedno - ale co więcej ??
Misiek napisał/a: | Moja propozycja, aby zebrać opłaty wjazdowe w marcu (mogę ja na konto zebrać) żeby nikt się w ostatniej chwili nie rozmyślił, |
Również pasuje - jestem za Tylko, że potem będziesz rozdysponowywał Euro przed bramą wjazdową na ET hehe
Bizi78 - 06-11-2013, 20:14
Wojciech Bogacz napisał/a: | Nawet nie mów hehe - bo jak będzie nas dwóch jechać każde swoim to makabra. |
Są też plusy, pomyśl Wojtku ile będziemy mogli zabrać piwa z polski .
EDIT:
Juice, utwórz wreszcie temat pogaduchy bo zamiast listy sam SPAM tu rośnie .
|
|
|