To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II GEN Techniczne - [II 2.0 DID] Niekompletne parowanie bluetootha

mariolo - 21-11-2013, 12:08
Temat postu: [II 2.0 DID] Niekompletne parowanie bluetootha
Witajcie,mam delikatny problem z zestawem głośnomówiącym w aucie(standardowy sprzęt,bez nawigacji,Rockford Fosgate).Muszę za każdym razem po wyłączeniu silnika od początku parować telefon,włącznie z podaniem kodu itd.,niestety po całej operacji miła pani już nie mówi mi,że operacja complete.Czyżby cosik się popsuło,niestety gwarancja skończyła mi się we wrześniu i tak się zastanawiam,czy gra warta świeczki,czy lepiej przesiąść się na słuchawkę.Czy ktoś miał podobny problem?Dzieki za poświęcony czas. :)
rezon - 21-11-2013, 14:41

Lepiej przesiąść się na słuchawkę albo dołożyć mu porządnego BT
tokyo - 21-11-2013, 16:08

Witam
Ktory rok auta?

mariolo - 21-11-2013, 20:56

Rocznik 2010.Jeszcze niedawno było dobrze,kilka dni temu wracając z Łodzi,po połączeniu z autem(łączył się automatycznie),żaden przycisk na kierownicy nie działał,telefon się zawiesił.Po restarcie telefonu było ok,niestety na drugi dzień sytuacja jak pisałem powyżej.
Anonymous - 22-11-2013, 11:52

mariolo, zobacz jeszcze ustawienia telefonu, czy masz włączone automatyczne połączenie z Hands Free,, i może spróbuj o ile masz możliwość sparowania innego telefonu...
mariolo - 22-11-2013, 17:27
Temat postu: Temat zamknięty
Dzięki za wszystkie rady,dzisiaj odpiąłem na chwilę akumulator i wszystko działa,nawet pani jest complete.Temat zamknięty.