To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - MITSUMANIAKOWE GADŻETY

Anonymous - 24-11-2013, 20:32
Temat postu: MITSUMANIAKOWE GADŻETY
Cześć wszystkim.
Czy ktoś z was ma może w posiadaniu jakieś gadżety klubowe na sprzedaż? W innych regionach pewne osoby zajmują się dystrybucją gadżetów. Czy od Podlaskiego jest ktoś taki na forum?

cwaniak - 25-11-2013, 17:07

Nikt się nie zajmuje. W Podlaskim zamawiasz na własna rękę. Było takie pomyślenie aby w Grafix-ie były dostępne. Ale raczej nie będą, wielka szkoda :( Klik na sklep
Anonymous - 27-11-2013, 21:09

Miałem nadzieję, że może ktoś z Podlaskiego ma jeszcze kilka sztuk małych czerwonych naklejek ze znaczkiem Mitsu i podpisem Mitsumaniaki :p
btomek - 08-01-2014, 16:04

Ja mam chyba gdzieś jeszcze kilka zapachów klubowych ;)
marycjusz - 24-04-2014, 11:15

Słuchajcie , możemy zrobić tak : każdy kto chce coś z naszego sklepu klubowego (naklejki, ramki na rejestracje, czapki itp) niech wypisze tu co potrzebuje np w ten sposób :

1. marycjusz : Naklejka klubowa - Logo Mitsumaniaki / kolor czarny x 2 szt (2 zł)

i zrobimy zbiorowe zamówienie - wyjdzie Wam taniej, bo indywidualnie kupisz np 2 naklejki po 2zł ale zapłacisz za przesyłkę 15 zł :D - więc lepiej zrobić to zbiorowo.

Ja to ogarnę - warunek : musicie mi zaufać i porobić przelewy na moje konto - sorry ale ja za wszystkich nie założę, bo kupię to za swoją kasę, potem nie wszyscy pojawią się na zlocie i ja zostanę z gadżetami za które zapłacę własnymi pieniędzmi ;P Więc jeżeli odpowiada Wam taka opcja to możemy tak zrobić. Wpisujcie tu kto co potrzebuje - ogarniamy to do 10 maja i po tym terminie ja składam zbiorowe zamówienie które przyślą mi do chaty - a potem gadżety rozdam na spocie na koniec maja.
PASUJE ?