Nasze Miśki - Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg
Lookash19 - 25-11-2013, 13:04 Temat postu: Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg Autko w moim posiadaniu od 2009roku kiedy to nabyłem je za blisko 11tys. PLN. Aby wejść w jej posiadanie musiąłem pokonać prawie 500km w obie strony. Ale nie żałuję . Carismy to samochody które fajnie dają sie modyfikować, coś dla osoby która chce jeździć czymś innym niż wszyscy.
jeśli miałbym określić moją Carinę jednym słowem?... z pewnością jest to moja najwięszka "skarbonka" ostatnich lat:). Oczywiście nie mam tutaj na myśli napraw usterek technicznych a modernizacje jakim wciąż poddawana jest ta furka
krzychuzzz - 25-11-2013, 13:26
Fajna felga i....nic poza tym.
Osobiście uważam że bez tej "listy obecności" na drzwiach i reszty naklejek było by zdecydowanie lepiej.....bez bodykitu zresztą też.
Ale wiadomo...rzecz gustu...
Daraz2 - 25-11-2013, 15:15
Według mnie jest ładnie fajna fela body kit tez fajny jedynie te naklejki nie przypadły mi do gustu jeszcze gleba i bedzię jeszcze lepiej
mystek - 25-11-2013, 15:45
o mój Boże lista życzeń miażdży system , o body nie wspominając. Dobre auto na festyn.
mateelv - 25-11-2013, 16:06
Nie sądziłem, że niektórzy jeszcze bawią się w takie 'akcje'.
Plus za felgi.
Reszta...
Piwor - 25-11-2013, 20:54
Szkoda, że wygląda szybciej niż jeździ.
Spoko, ja swoją zostawiam w pełnej serii.
koszmarek - 26-11-2013, 09:22
koni też ma tyle na ile miała wyglądać?
Tomek - 26-11-2013, 09:30
Cytat: |
Szkoda, że wygląda szybciej niż jeździ. |
Cytat: |
koni też ma tyle na ile miała wyglądać? |
dajcie spokój
na ile to wg was wygląda?
bo wg mnie to wygląda na maks 75 koni,
wygląda tak samo marnie jak jeździ i wszystko się zgadza
Batmanikus - 26-11-2013, 10:20
A ja Was nie rozumiem... Są tu gdzieś jakieś parchy? Jakaś parkowa ławka udająca spojler wystaje z samochodu? Albo zderzaki wielkości pół metra w przód? Nie każdy tuning musi za sobą pociągać moc. Jedni robią to i to a drudzy przerabiają wizualnie. I co z tego? Niektórzy przerabiają Syreny na roadstery, i co? Nie ma to mocy Cobry ale jeśli jest zrobione ze smakiem to ja takie coś akceptuję. Owszem może razi trochę lista marzeń na drzwiach (bo w takim przypadku wypada mieć coś z tego w samochodzie). Grunt, żeby mieć świadomość (przede wszystkim w stosunku do innych), że to nie samochód z Need For Speed tylko samochód wyglądający jak samochód z Need For Speed. I tyle. Dla mnie okej.
Fragu - 26-11-2013, 10:37
Batmanikus, słowo(a) klucz(e) -> Batmanikus napisał/a: | zrobione ze smakiem |
Mbawu - 26-11-2013, 11:31
Witaj na forum , troszke za dużo tych naklejek , bardzo fajna felga podoba mi się myśle o czymś takim do mojej carismy tylko w białym kolorze , co jeszcze robiłes w aucie czy tylko to co widać na tym jednym zdjęciu ? Przegladałes Carismy innych mitsumaniaków ?
Szyby przyciemniałes sam ?
Hugo - 26-11-2013, 11:49
Trochę kultury chłopaki, co? Widziałem gorsze, może są na niej elementy zbędne, ale musicie po nim jeździć jak po g....? Trafne stwierdzenie ma w podpisie kolega powyżej Mbawu napisał/a: | Jakie fundusze...taki Tuning | Może to jest słowo "klucz"?
Poza tym ludzie mają różne gusta (i dobrze), bo jakby wszyscy byli bezguściami to jeździły by same wieśwageny, łałdi itp. samochody inne tylko z nazwy.
sveno - 26-11-2013, 13:16
Niektórym przydałoby się trochę luzu...
Mnie się podoba.
Felgi widziałem na allegro, czemu sprzedajesz?
krzychuzzz - 26-11-2013, 14:43
sveno napisał/a: | Niektórym przydałoby się trochę luzu... |
Tu nie chodzi o brak luzu tylko pojęcie estetyki.
Wystawiając auto do publicznej oceny trzeba liczyć się z tym że nie w komentarzach nie będą same zachwyty i spijanie sobie z dziubków.
Do mnie ta estetyka nie przemawia i jak widać nie tylko do mnie...
Ale tak jak wcześniej napisałem...rzecz gustu
WreX - 26-11-2013, 14:47
To tak jak z kobietami, jednemu się ta podoba drugiemu ta i tyle, jak dla mnie auto nie szpeci, nie jest też porywająco ładne, ważne, żeby autorowi się podobało, a póki tuning nie zagraża innym uczestnikom drogi jestem na tak i tyle moim zdaniem.
|
|
|