To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg

Lookash19 - 25-11-2013, 13:04
Temat postu: Carisma w butelkowej zieleni ;) delikatny TuNiNg
Autko w moim posiadaniu od 2009roku kiedy to nabyłem je za blisko 11tys. PLN. Aby wejść w jej posiadanie musiąłem pokonać prawie 500km w obie strony. Ale nie żałuję :) . Carismy to samochody które fajnie dają sie modyfikować, coś dla osoby która chce jeździć czymś innym niż wszyscy.

jeśli miałbym określić moją Carinę jednym słowem?... z pewnością jest to moja najwięszka "skarbonka" ostatnich lat:). Oczywiście nie mam tutaj na myśli napraw usterek technicznych a modernizacje jakim wciąż poddawana jest ta furka :)

krzychuzzz - 25-11-2013, 13:26

Fajna felga i....nic poza tym.
Osobiście uważam że bez tej "listy obecności" na drzwiach i reszty naklejek było by zdecydowanie lepiej.....bez bodykitu zresztą też.
Ale wiadomo...rzecz gustu...

Daraz2 - 25-11-2013, 15:15

Według mnie jest ładnie :) fajna fela :) body kit tez fajny :) jedynie te naklejki nie przypadły mi do gustu :) jeszcze gleba i bedzię jeszcze lepiej :)
mystek - 25-11-2013, 15:45

o mój Boże :| lista życzeń miażdży system :D , o body nie wspominając. Dobre auto na festyn.
mateelv - 25-11-2013, 16:06

Nie sądziłem, że niektórzy jeszcze bawią się w takie 'akcje'.

Plus za felgi.
Reszta... :roll:

Piwor - 25-11-2013, 20:54

Szkoda, że wygląda szybciej niż jeździ.

Spoko, ja swoją zostawiam w pełnej serii. ;)

koszmarek - 26-11-2013, 09:22

koni też ma tyle na ile miała wyglądać?
Tomek - 26-11-2013, 09:30

Cytat:

Szkoda, że wygląda szybciej niż jeździ.

Cytat:

koni też ma tyle na ile miała wyglądać?

dajcie spokój
na ile to wg was wygląda?

bo wg mnie to wygląda na maks 75 koni,
wygląda tak samo marnie jak jeździ i wszystko się zgadza

Batmanikus - 26-11-2013, 10:20

A ja Was nie rozumiem... Są tu gdzieś jakieś parchy? Jakaś parkowa ławka udająca spojler wystaje z samochodu? Albo zderzaki wielkości pół metra w przód? Nie każdy tuning musi za sobą pociągać moc. Jedni robią to i to a drudzy przerabiają wizualnie. I co z tego? Niektórzy przerabiają Syreny na roadstery, i co? Nie ma to mocy Cobry ale jeśli jest zrobione ze smakiem to ja takie coś akceptuję. Owszem może razi trochę lista marzeń na drzwiach (bo w takim przypadku wypada mieć coś z tego w samochodzie). Grunt, żeby mieć świadomość (przede wszystkim w stosunku do innych), że to nie samochód z Need For Speed tylko samochód wyglądający jak samochód z Need For Speed. I tyle. Dla mnie okej.
Fragu - 26-11-2013, 10:37

Batmanikus, słowo(a) klucz(e) ->
Batmanikus napisał/a:
zrobione ze smakiem
:roll:
Mbawu - 26-11-2013, 11:31

Witaj na forum , troszke za dużo tych naklejek :) , bardzo fajna felga podoba mi się myśle o czymś takim do mojej carismy tylko w białym kolorze , co jeszcze robiłes w aucie czy tylko to co widać na tym jednym zdjęciu ? Przegladałes Carismy innych mitsumaniaków ?
Szyby przyciemniałes sam ?

Hugo - 26-11-2013, 11:49

Trochę kultury chłopaki, co? Widziałem gorsze, może są na niej elementy zbędne, ale musicie po nim jeździć jak po g....? Trafne stwierdzenie ma w podpisie kolega powyżej
Mbawu napisał/a:
Jakie fundusze...taki Tuning
Może to jest słowo "klucz"?
Poza tym ludzie mają różne gusta (i dobrze), bo jakby wszyscy byli bezguściami to jeździły by same wieśwageny, łałdi itp. samochody inne tylko z nazwy.

sveno - 26-11-2013, 13:16

Niektórym przydałoby się trochę luzu...
Mnie się podoba.
Felgi widziałem na allegro, czemu sprzedajesz?

krzychuzzz - 26-11-2013, 14:43

sveno napisał/a:
Niektórym przydałoby się trochę luzu...

Tu nie chodzi o brak luzu tylko pojęcie estetyki.
Wystawiając auto do publicznej oceny trzeba liczyć się z tym że nie w komentarzach nie będą same zachwyty i spijanie sobie z dziubków.
Do mnie ta estetyka nie przemawia i jak widać nie tylko do mnie...
Ale tak jak wcześniej napisałem...rzecz gustu

WreX - 26-11-2013, 14:47

To tak jak z kobietami, jednemu się ta podoba drugiemu ta i tyle, jak dla mnie auto nie szpeci, nie jest też porywająco ładne, ważne, żeby autorowi się podobało, a póki tuning nie zagraża innym uczestnikom drogi jestem na tak i tyle moim zdaniem.