To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Grandisa - Grandis z Bytomia

gołąb - 07-12-2013, 14:26
Temat postu: Grandis z Bytomia
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31274819.html
Witam. Tak na marginesie podrzucam link do auta które oglądałem...Może ktoś szuka Grandka w benzynie i w automacie, mnie interesował raczej w manualu i takiego kupiłem w Berlinie... Ten wydawał się tani i dla tego zdecydowałem się go obejrzeć. Jak się okazało tani to pojęcie względne, bo do 17, 500 zł trzeba doliczyć wszystkie opłaty i jak się okazało auto nie ma alufelg, a letnie gumy jakie ma założone na stalówkach są do wyrzucenia. Ogółem auto trzyma się kupy, na moje oko jest bezwypadkowe, a mechanicznie też nie miałem się do czego przyczepić. stan licznika ORYGINALNY !!! sprawdzaliśmy go serwisie w Niemczech (w którym był serwisowany) z moim bratem , który biegle szprecha po Niemiecku. Zaznaczam, że nie jest to żadna reklama, a auta nie wziąłem tylko dla tego , że był w automacie- cena wydawała się atrakcyjna dla tego pomyślałem że "zniosę automat", ale z opłatami i kołami wychodzi tyle samo co kupno w np. w Niemczech i dla tego go odpuściłem. Ale może komuś nie chce się nie chce błąkać po Niemczech i szuka akurat takiego- to warto go obejrzeć.