To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - KRADZIEŻ - Lancer Sportback Intense - Warszawa

Lukash - 16-12-2013, 19:32
Temat postu: KRADZIEŻ - Lancer Sportback Intense - Warszawa
Dzisiejszej nocy (z 15 na 16 grudnia) z ulicy Drawskiej w Warszawie skradziono mojego Lancera Sportbacka - Intense, biała perła. Zaparkowalem o 19. wczoraj, dzisiaj rano idąc do pracy, przed 9. nie zastałem go na parkingu :/.

I kilka danych:
Rocznik: 2010
Silnik: 1.8 benzyna
nr rejestracyjny: TK9918K
wyposażenie: wszystko co wchodzi w skład wersji Intense

Boli o tyle, że nie zdążyłem się nim nawet nacieszyć - miałem go raptem miesiąc :/ (pewnie niektórzy pamiętają jeszcze mój temat o poszukiwaniach (http://forum.mitsumaniaki...e48cdd3bf518376).
Nawet zdjęcia nie zdążyłem mu ładnego zrobić - najlepsze mam z ogłoszenia, z którego go kupowałem:

Jest bardzo charakterystyczny - na ulicy tylko raz spotkałem inny taki egzemplarz. Jeśli widzieliście/zobaczycie go gdzieś - dajcie znać na priv.

Znając życie, to jednak jest już rozbierany na części...

m6riano - 17-12-2013, 20:39

No właśnie niestety to samo miałem napisać...ładny był to go ktoś buchnął na części...albo na przebitke do ruskich..
moja jedyna propozycja to żebyś zrobił wydarzenie na fb ze zdjęciami i zaprosił jak najwięcej ludzi i prosił wszystkich o udostepnianie..to bardzo pomaga...niestety zazwyczaj tylko kwestiach typu rower czy pies..ale spróbować nie zaszkodzi..

macia - 17-12-2013, 21:44

Przykra sprawa.
Proponuję poszukać go na okolicznych uliczkach i parkingach. Tydzień temu we Wrocławiu kumplowi skradziono golfa V na niemieckich numerach zjazdowych. 2 dni później przejeżdżając 3 ulice dalej zobaczył niemal identyczne auto na polskich tablicach. Miał przy sobie kluczyki z pilotem i dla jaj pstryknął przy tym golfie. Tak tak - auto mrugnęło światłami... Wezwał policję, auto odzyskał. Przy okazji dowiedział się, że złodzieje często zostawiają auto w pobliżu miejsca kradzieży, by sprawdzić, czy nie ma jakichś systemów lokalizujących. Jeśli nic się nie dzieje po kilku dniach zabierają do dziupli. Żeby nie było - policjant stwierdził, że to pierwsze skradzione auto w tym roku, które udało się odnaleźć...

m6riano - 18-12-2013, 02:20

tutaj twoja teoria sie raczej nie sprawdzi bo auto miało polskie blachy..i jest dośc rozpoznawalne(biały ospojlerowany sportback jest dośc łatwo zauważalny)

[ Dodano: 18-12-2013, 02:31 ]
i raczej aż tak dużo ich w Warszawie nie ma(w sensie konkretnie białych i do tego z takim pakietem)

[ Dodano: 18-12-2013, 02:32 ]
ps.mozesz też podzwonic po korporacjach taxi żeby wrzucili info na terminale...kiedyś sie tak robiło..ale oczywiście z nagroda dla tego który znajdzie..;-)

yalook - 18-03-2014, 15:00

i co, odnalazł się Lancerek ???
Tomasz87 - 14-06-2014, 03:15

Lukash, znalazłeś samochód?