Małopolskie - Sesja ślubna - fajne miejsca w Krakowie
gulgulq - 05-01-2014, 15:16 Temat postu: Sesja ślubna - fajne miejsca w Krakowie Proszę o polecenie fajnych miejsc na sesje ślubną w Krakowie, ewent. okolice. Sesja raczej popołudnie plus kawałek nocy.
Na pewno chcemy okolice Wawelu + urokliwe uliczki w okolicy na sesję nocną .
mkm - 05-01-2014, 16:31
Kiedy?
gulgulq, streetview i pospaceruj po Krakowie
Startuj pod Wawelem i w którą stronę nie pójdziesz to jakieś ładne tło znajdziesz
Jak coś Ci się spodoba to mogę Ci zrobić "zdjęcia próbne".
sveno - 05-01-2014, 16:57
gulgulq, balon-> http://www.hiflyer.pl/
gulgulq - 06-01-2014, 14:45
mkm napisał/a: | Kiedy?
gulgulq, streetview i pospaceruj po Krakowie
Startuj pod Wawelem i w którą stronę nie pójdziesz to jakieś ładne tło znajdziesz
Jak coś Ci się spodoba to mogę Ci zrobić "zdjęcia próbne". |
czerwiec - 1 dzień lata
mamy dwie opcje:
Kraków - sesja popołudniowa i nocna - ładne tła, widoki i jakieś scenki rodzajowe, głownie z sentymentu do Krakowa ze studiów oraz mnogości miejsc gdzie można fajne zdjęcie porobić (wawel, stare miasto, park, mosty) - ale szukamy tu konkretów by nie tracić czasu tylko pyk tu, pyk tam (sesja do 6 godzin w pakiecie)
kopalnia piasku - sceny na piachu, rodzajowe, też dzień i noc, może coś w wodzie i przy maszynach (z racji mojego zawodu ), kwestia znalezienia bezpiecznej żwirowni - ale to coś w moich okolicach będziemy szukać
balon - fajna sprawa ale nie wiem czy moja się odważy (lęk wysokości )
Marcin-Krak - 06-01-2014, 17:59
Przy Krakowska Akademia im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego, Gustawa Herlinga-Grudzińskiego, Kraków - jest żwirownia - wydobywają piasek z Wisły - w tle mógłby być most Kotlarski - pytanie jak ze zgodą i czy tam by się dało coś ciekawego zrobić.
Żwirowni w okolicach Krakowa nie brakuje - ale tak na szybko nie jestem w stanie podać namiarów.
Do tego polecam: Zakrzówek, kościół na Skałce.
Kładka Bernatka - choć to oklepane trochę.
Nie wiem, czy np lubicie Nową Hutę - ale można by pomyśleć o miejscówkach tam.
wojzi - 07-01-2014, 09:31
Skałka - ja tam miałem - fajne miejse.
Ulica między Skałką a Kościołem św. Katarzyny - też fajne miejsce.
Kanonicza.
Wawel
Tyniec.
Bielany
Hubeeert - 07-01-2014, 10:08
Jak 1 czerwca to proponowałbym sesję o świcie a więc bez ludzi w tle na Rynku i w okolicach Wawelu - np na bulwarach wiślanych.
gulgulq - 07-01-2014, 10:23
ślub będzie 1 czerwca
sesje robimy kilka dni później na spokojnie
mkm - 07-01-2014, 16:18
gulgulq, ponieważ masz mało czasu (te 6h) to musimy zaplanować logistykę.
Rozumiem, że stroje ślubne, więc dłuższe spacery będą niewskazane
Klepnij sobie w guglowskich grafikach "sesje ślubne Kraków" (jak znasz miasto to będzie Ci łatwiej), potem streetview, a my tu na miejscu zweryfikujemy Twoje wybory i podsuniemy nowe
Tak czy owak ze dwie, trzy lokalizacje powinieneś wskazać, żeby określić "temat" zdjęć
|
|
|