Chcę Kupić Pajero - Pajero Sport Wrocław
jakjajaknieja - 06-01-2014, 01:30 Temat postu: Pajero Sport Wrocław Na wstępie witam kolegów, bo to mój pierwszy post na forum tej marki.
Poszukuję auta terenowego z automatem, klimatyzacją i w miarę wygodnego. Kwoto to około 20.000 zł. ale jestem gotowy na wydatki na start po kupnie używanego auta. Preferuję silnik benzynowy z perspektywą założenia gazu. Auto nie będzie używane w ciężkim terenie, raczej rekreacyjne wypady weekendowe. Nie będzie przerabiane- ma być raczej bezawaryjne, bo nie mam żyłki do grzebania
Co myślicie o tym aucie:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C30672826.html
W sumie w mojej okolicy- bardziej wierzę w takie auto niż sprowadzane od niemca co płakał jak sprzedawał.
Jeśli chodzi o model samochodu to pasuje mi w 100%. Tylko czy ta sztuka warta uwagi? Nie znalazłem wiele opinii o tym aucie, ale to chyba dobrze. Z reguły ludzie zaczynają dyskusję w internecie kiedy mają jakieś problemy Nissana Patrola już wybiłem sobie z głowy, bo fora aż chuczą od padających silników diesla
TangoKK - 06-01-2014, 08:55
tomek5 napisał/a: | To chyba "bulwarówka" bo ja nie widzę napędu na przód jest tylko na tył. |
Jeszcze nie słyszałem o sporcie z napędem tylko na jeną oś, chyba że się zepsuje
jakjajaknieja - 06-01-2014, 10:09
Łooooo Panie! To odpada. Rzeczywiście- w ogłoszeniu nic nie jest napisane o rodzaju napędu a nawet na zdjęciu nie widać wyraźnie całego tunelu środkowego. W sumie gdybym przejechał się zobaczyć to auto to pewnie spadał bym w podskokach gdybym na miejscu dowiedział się o braku napędu
TangoKK - 06-01-2014, 10:27
No to mnie teraz zastrzeliłeś
Swoją drogą to na uj robić takie samochody
Dlatego wolę Pajero w nim chyba nie znajdziesz takich kwiatków
Heilsberg - 06-01-2014, 11:19
A po co 4x4 do jeżdżenia po asfalcie? Przecież 80 procent Pajero z asfaltu nie zjeżdża.
TangoKK - 06-01-2014, 13:01
Heilsberg napisał/a: | A po co 4x4 do jeżdżenia po asfalcie? Przecież 80 procent Pajero z asfaltu nie zjeżdża. |
A niby skąd takie statystyki znalazłeś, może jakieś źródło podaj, czy to tylko twoje przemyślenia, czy może z ogłoszeń sprzedaży "czysty piękny i absolutnie nie jeżdżony w terenie"
michoł - 06-01-2014, 13:55
W stanach była wersja LIMITED i L5 wyposażona w napęd AWD czyli automatyczny na 4 koła.
o chyba to taka skrzynia:
http://www.ebay.com/itm/M...s-/350965691111
i tam jest tylko jedna wajcha.
|
|
|