To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - Pajero Sport Wrocław

jakjajaknieja - 06-01-2014, 01:30
Temat postu: Pajero Sport Wrocław
Na wstępie witam kolegów, bo to mój pierwszy post na forum tej marki.
Poszukuję auta terenowego z automatem, klimatyzacją i w miarę wygodnego. Kwoto to około 20.000 zł. ale jestem gotowy na wydatki na start po kupnie używanego auta. Preferuję silnik benzynowy z perspektywą założenia gazu. Auto nie będzie używane w ciężkim terenie, raczej rekreacyjne wypady weekendowe. Nie będzie przerabiane- ma być raczej bezawaryjne, bo nie mam żyłki do grzebania :)
Co myślicie o tym aucie:
http://otomoto.pl/mitsubi...-C30672826.html

W sumie w mojej okolicy- bardziej wierzę w takie auto niż sprowadzane od niemca co płakał jak sprzedawał.
Jeśli chodzi o model samochodu to pasuje mi w 100%. Tylko czy ta sztuka warta uwagi? Nie znalazłem wiele opinii o tym aucie, ale to chyba dobrze. Z reguły ludzie zaczynają dyskusję w internecie kiedy mają jakieś problemy :) Nissana Patrola już wybiłem sobie z głowy, bo fora aż chuczą od padających silników diesla :)

TangoKK - 06-01-2014, 08:55

tomek5 napisał/a:
To chyba "bulwarówka" bo ja nie widzę napędu na przód jest tylko na tył.

Jeszcze nie słyszałem o sporcie z napędem tylko na jeną oś, chyba że się zepsuje :finga:

jakjajaknieja - 06-01-2014, 10:09

Łooooo Panie! To odpada. Rzeczywiście- w ogłoszeniu nic nie jest napisane o rodzaju napędu a nawet na zdjęciu nie widać wyraźnie całego tunelu środkowego. W sumie gdybym przejechał się zobaczyć to auto to pewnie spadał bym w podskokach gdybym na miejscu dowiedział się o braku napędu :)
TangoKK - 06-01-2014, 10:27

No to mnie teraz zastrzeliłeś :shock:
Swoją drogą to na uj robić takie samochody :mrgreen:
Dlatego wolę Pajero w nim chyba nie znajdziesz takich kwiatków :lol:

Heilsberg - 06-01-2014, 11:19

A po co 4x4 do jeżdżenia po asfalcie? Przecież 80 procent Pajero z asfaltu nie zjeżdża.
TangoKK - 06-01-2014, 13:01

Heilsberg napisał/a:
A po co 4x4 do jeżdżenia po asfalcie? Przecież 80 procent Pajero z asfaltu nie zjeżdża.

A niby skąd takie statystyki znalazłeś, może jakieś źródło podaj, czy to tylko twoje przemyślenia, czy może z ogłoszeń sprzedaży "czysty piękny i absolutnie nie jeżdżony w terenie" :mrgreen:

michoł - 06-01-2014, 13:55

W stanach była wersja LIMITED i L5 wyposażona w napęd AWD czyli automatyczny na 4 koła.

o chyba to taka skrzynia:
http://www.ebay.com/itm/M...s-/350965691111

i tam jest tylko jedna wajcha.