Outlander II GEN Techniczne - MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera
NuMeR - 06-01-2014, 13:01 Temat postu: MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera Witam wszystkich
1. 1.1.2014 zakupiłem Outlandera z 2010r z systemem MMCS jak zrobić update Navi
2. Czy ten system odtwarza MP3 z płyt DVD ?
3. Na jakich płytach najlepiej nagrywać MP3 mój ma duży problem z odtwarzaniem wszystkich płyt nie wiem czy to nie kwestia czyszczenia lasera jeżeli tak to jak to zrobić ?
4. Nagrałem jedna płytę z MP3 i MMCS ja widzi ale przelatuje tylko przez wszystkie katalogi i utwory i ich nie odtwarza ?
GrzesiekJozefow - 06-01-2014, 13:22 Temat postu: Re: MMCS - Na jakich plytach, Update, Czyszczenie Lasera
NuMeR napisał/a: | 1. 1.1.2014 zakupiłem Outlandera z 2010r z systemem MMCS jak zrobić update Navi |
Są Koledzy na forum którzy być może będą mogli pomóc, np: esawicki. Proponuję zapytać na priva.
NuMeR napisał/a: | 2. Czy ten system odtwarza MP3 z płyt DVD ?
3. Na jakich płytach najlepiej nagrywać MP3 mój ma duży problem z odtwarzaniem wszystkich płyt nie wiem czy to nie kwestia czyszczenia lasera jeżeli tak to jak to zrobić ?
4. Nagrałem jedna płytę z MP3 i MMCS ja widzi ale przelatuje tylko przez wszystkie katalogi i utwory i ich nie odtwarza ? |
System ten nie odtwarza plików MP3. Ja zgrywałem płyty CD do pamięci systemu.
NuMeR - 06-01-2014, 13:37
1. Ok dzieki zapytam esawicki
2. MP3 odtwarza bo mialem 2-3 plyty i mi zadzialaly ale nagralem nowa na nosniku HP CD i problem tak jak pisalem wyzej ;(
KowaliK - 06-01-2014, 23:02
Z tymi MP3 musisz pokombinować z prędkością zapisu płyt. Swojego czasu miałem podobny problem z radiem Pioneera i wtedy pomogła zmiana prędkości zapisu. Niestety, teraz już nie pamiętam jaka powinna być.
GrzesiekJozefow - 07-01-2014, 06:38
NuMeR napisał/a: | 2. MP3 odtwarza bo mialem 2-3 plyty i mi zadzialaly ale nagralem nowa na nosniku HP CD i problem tak jak pisalem wyzej ;( |
Rzeczywiście, płyty z plikami MP3 być może odtwarza (osobiście nie wiem, nigdy nie próbowałem), ale takich plików nie zgrasz do wewnętrznej pamięci systemu.
|
|
|