Chcę Kupić Pajero - [Pajero II] Kupie Pajero II
hankajoanka - 11-01-2014, 13:17 Temat postu: [Pajero II] Kupie Pajero II Witam
Poszukuję Pajero II 96-98r. Bardziej skłonna jestem do wersji Sport ma w sobie to coś...
Głównie do jazdy po mieście, 1x w tyg wyjazdy do lasu z psami celem ćwiczeń.
Rozważę każdą ofertę.
Może ktos natrafi na ciekawe ogłoszenie, nie ogarniam wszystkich i pomoże
Pozdrawiam i z góry dziękuję
czortunio - 12-01-2014, 20:29
Raczej czegoś nie ma - centralnego mech. różnicowego.
Cytat: | Głównie do jazdy po mieście, |
Ten samochód się do tego nie nadaje.
Heilsberg - 12-01-2014, 20:35
czortunio napisał/a: |
Ten samochód się do tego nie nadaje. |
Pozwolę się nie zgodzić. Czortunio, czy Ty jeździłeś takim autem po mieście? Nie sądzę.
Sport ma za to wielką zaletę. Mozna kupićSporta z 2006, a nie ma tak młodych dwójek. Na dodatek 2,5 litrowy diesel w wersji Dakar ma 136 koni i i zjada 2,5 i 2,8 z dwójki, tym bardziej, że jest lżejszy. Żadna dwójka w dieslu nie ma takich osiągów, żadna nie ma 8 lat.
TangoKK - 13-01-2014, 05:48
Heilsberg napisał/a: | czortunio napisał/a: |
Ten samochód się do tego nie nadaje. |
Pozwolę się nie zgodzić. Czortunio, czy Ty jeździłeś takim autem po mieście? Nie sądzę.
Sport ma za to wielką zaletę. Mozna kupićSporta z 2006, a nie ma tak młodych dwójek. Na dodatek 2,5 litrowy diesel w wersji Dakar ma 136 koni i i zjada 2,5 i 2,8 z dwójki, tym bardziej, że jest lżejszy. Żadna dwójka w dieslu nie ma takich osiągów, żadna nie ma 8 lat. |
Skoro kobieta pisze o samochodzie 96-98 to raczej nie wyda kasy na 2006 to raczej logiczne
Heilsberg - 13-01-2014, 09:38
Skoro kobieta się nie orientuje, że 18 letnie Pajero to najczęściej złom bez ramy i wsadzi w niego drugie tyle na dzień dobry to warto ją uświadomić, żeby się zastanowiła nad młodszym, to raczej logiczne.
TangoKK - 13-01-2014, 15:08
Heilsberg napisał/a: | Skoro kobieta się nie orientuje, że 18 letnie Pajero to najczęściej złom bez ramy i wsadzi w niego drugie tyle na dzień dobry to warto ją uświadomić, żeby się zastanowiła nad młodszym, to raczej logiczne. |
No nie za bardzo przeznaczając około 10 tyś na samochód rzadko kto ma taki rozrzut żeby wyjąć drugie tyle albo więcej na nowszy
hankajoanka - 03-02-2014, 22:15
dzieki za ofertę , ale już mam!!!!
czortunio - 03-02-2014, 22:58
15 tys. za złoma z 93 z bojlerem w bagażniku.
Cytat: | Gdy ponad 1,5 roku temu zobaczyłem Pajero II, które później nabyłem myślałe |
Strasznie reprezentacyjnie wygląda ... stary kanciak.
elvis78 - 03-02-2014, 23:08
czortunio, wydaje mi się, że ten "złom" jak go nazwałeś, może mieć zdrowsze blachy i możliwości niż Twój 2,5TD... najpierw zobacz potem oceniaj
czortunio - 04-02-2014, 09:19
Sam wepchałeś się z ogłoszeniem, nieproszony - więc oceniłem. Dla mnie cena abstrakcja, za takiego grata (rocznikowo). W dodatku wiejskie żółte wnętrze (ale to już subiektywna ocena).
Mówiąc troszkę ironicznie: Nie jeżdżę blachami - tylko samochodem.
|
|
|