To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - [Pajero II] Kupie Pajero II

hankajoanka - 11-01-2014, 13:17
Temat postu: [Pajero II] Kupie Pajero II
Witam
Poszukuję Pajero II 96-98r. Bardziej skłonna jestem do wersji Sport ma w sobie to coś...
Głównie do jazdy po mieście, 1x w tyg wyjazdy do lasu z psami celem ćwiczeń.
Rozważę każdą ofertę.

Może ktos natrafi na ciekawe ogłoszenie, nie ogarniam wszystkich i pomoże

Pozdrawiam i z góry dziękuję

czortunio - 12-01-2014, 20:29

Cytat:
ma w sobie to coś

Raczej czegoś nie ma - centralnego mech. różnicowego.

Cytat:
Głównie do jazdy po mieście,

Ten samochód się do tego nie nadaje.

Heilsberg - 12-01-2014, 20:35

czortunio napisał/a:
Cytat:
ma w sobie to coś

Cytat:

Pozwolę się nie zgodzić. Czortunio, czy Ty jeździłeś takim autem po mieście? Nie sądzę.
Sport ma za to wielką zaletę. Mozna kupićSporta z 2006, a nie ma tak młodych dwójek. Na dodatek 2,5 litrowy diesel w wersji Dakar ma 136 koni i i zjada 2,5 i 2,8 z dwójki, tym bardziej, że jest lżejszy. Żadna dwójka w dieslu nie ma takich osiągów, żadna nie ma 8 lat.

TangoKK - 13-01-2014, 05:48

Heilsberg napisał/a:
czortunio napisał/a:
Cytat:
ma w sobie to coś

Cytat:

Pozwolę się nie zgodzić. Czortunio, czy Ty jeździłeś takim autem po mieście? Nie sądzę.
Sport ma za to wielką zaletę. Mozna kupićSporta z 2006, a nie ma tak młodych dwójek. Na dodatek 2,5 litrowy diesel w wersji Dakar ma 136 koni i i zjada 2,5 i 2,8 z dwójki, tym bardziej, że jest lżejszy. Żadna dwójka w dieslu nie ma takich osiągów, żadna nie ma 8 lat.

Skoro kobieta pisze o samochodzie 96-98 to raczej nie wyda kasy na 2006 to raczej logiczne :mrgreen:

Heilsberg - 13-01-2014, 09:38

Skoro kobieta się nie orientuje, że 18 letnie Pajero to najczęściej złom bez ramy i wsadzi w niego drugie tyle na dzień dobry to warto ją uświadomić, żeby się zastanowiła nad młodszym, to raczej logiczne.
TangoKK - 13-01-2014, 15:08

Heilsberg napisał/a:
Skoro kobieta się nie orientuje, że 18 letnie Pajero to najczęściej złom bez ramy i wsadzi w niego drugie tyle na dzień dobry to warto ją uświadomić, żeby się zastanowiła nad młodszym, to raczej logiczne.

No nie za bardzo przeznaczając około 10 tyś na samochód rzadko kto ma taki rozrzut żeby wyjąć drugie tyle albo więcej na nowszy :mrgreen:

hankajoanka - 03-02-2014, 22:15

dzieki za ofertę , ale już mam!!!!
czortunio - 03-02-2014, 22:58

15 tys. za złoma z 93 :lol: z bojlerem w bagażniku.

Cytat:
Gdy ponad 1,5 roku temu zobaczyłem Pajero II, które później nabyłem myślałe

Strasznie reprezentacyjnie wygląda ... stary kanciak.

elvis78 - 03-02-2014, 23:08

czortunio, wydaje mi się, że ten "złom" jak go nazwałeś, może mieć zdrowsze blachy i możliwości niż Twój 2,5TD... najpierw zobacz potem oceniaj
czortunio - 04-02-2014, 09:19

Sam wepchałeś się z ogłoszeniem, nieproszony - więc oceniłem. Dla mnie cena abstrakcja, za takiego grata (rocznikowo). W dodatku wiejskie żółte wnętrze (ale to już subiektywna ocena).
Mówiąc troszkę ironicznie: Nie jeżdżę blachami - tylko samochodem.