Colt - Ogólne - C50 Jak sie dostac do lewego glosnika z przodu??
Anonymous - 25-01-2007, 20:13 Temat postu: C50 Jak sie dostac do lewego glosnika z przodu?? Witam Szukalem na forum odpowiedzi na moje pytanie ale niestety jej nie znalazlem. Jak sie dostac do lewego przedniego glosnika z przodu?? Czy musze sciagnac ta cala deske rozdzielcza?? Cos mi ten glosniczek nie gra i chce zobaczyc co jest grane. Mam tak juz od samego poczatku od kiedy kupilem colta. Prosze o pomoc. Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniakow
tomusn - 25-01-2007, 21:40
Musisz dół ściągnąć. Pobierz z FAQ Service manuala, w dowolnej wersji, ang lub niem, jest tam jak rozebrać panel pod kierwonicą.
Hubeeert - 25-01-2007, 21:48
tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam.
Hugo - 25-01-2007, 22:10
Hubeeert napisał/a: | tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam. |
tomusn ma rację, trzeba ściągnąć całą tapicerkę spod kierownicy. Samą maskownicę ściaga się z prawej strony przy schowku.
Hubeeert - 25-01-2007, 22:13
Hugo napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam. |
tomusn ma rację, trzeba ściągnąć całą tapicerkę spod kierownicy. Samą maskownicę ściaga się z prawej strony przy schowku. |
Znow sie zastanawiam - dla kogo ja to wklejam
http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=199 - poczytaj
tomusn - 25-01-2007, 22:33
Hubeeert napisał/a: | tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam. |
maskownice - tak , ale w U.S. version
Hubeeert - 25-01-2007, 22:41
No a jakiego ja mam? Wersja Marsyjanska?
Hugo - 25-01-2007, 22:44
Hubeeert napisał/a: | http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=199 - poczytaj |
Jeśli kolega tropical ma wersję europejską (tak założyłem) to mam rację
Hubeeert - 25-01-2007, 22:46
Ja tez ja mam bo w moim jest tak jak opisalem. Ale i tak wazne zeby Kolega znalazl rozwiazanie swojego problemu
Hugo - 25-01-2007, 22:52
Hubeeert napisał/a: | Ja tez ja mam bo w moim jest tak jak opisalem. Ale i tak wazne zeby Kolega znalazl rozwiazanie swojego problemu |
Zgadza się. Tymbardziej, że nie wiemy czy ma wersję europejską czy USA
Anonymous - 26-01-2007, 18:53
Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi A w szczegolnosci mitsumaniakowi Hubeeert Pozdrawiam
|
|
|