To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - C50 Jak sie dostac do lewego glosnika z przodu??

Anonymous - 25-01-2007, 20:13
Temat postu: C50 Jak sie dostac do lewego glosnika z przodu??
Witam :) Szukalem na forum odpowiedzi na moje pytanie ale niestety jej nie znalazlem. Jak sie dostac do lewego przedniego glosnika z przodu?? Czy musze sciagnac ta cala deske rozdzielcza?? Cos mi ten glosniczek nie gra i chce zobaczyc co jest grane. Mam tak juz od samego poczatku od kiedy kupilem colta. Prosze o pomoc. Pozdrawiam wszystkich Mitsumaniakow :)
tomusn - 25-01-2007, 21:40

Musisz dół ściągnąć. Pobierz z FAQ Service manuala, w dowolnej wersji, ang lub niem, jest tam jak rozebrać panel pod kierwonicą.
Hubeeert - 25-01-2007, 21:48

tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam.
Hugo - 25-01-2007, 22:10

Hubeeert napisał/a:
tropical, a nie wystarczy sciagnac maskownice ? Pod nia jest glosniczek mocowany na wkrety o ile pamietam.

tomusn ma rację, trzeba ściągnąć całą tapicerkę spod kierownicy. Samą maskownicę ściaga się z prawej strony przy schowku.

Hubeeert - 25-01-2007, 22:13

Hugo napisał/a:
Hubeeert napisał/a:

tomusn ma rację, trzeba ściągnąć całą tapicerkę spod kierownicy. Samą maskownicę ściaga się z prawej strony przy schowku.

Znow sie zastanawiam - dla kogo ja to wklejam :?: ;-)

http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=199 - poczytaj

tomusn - 25-01-2007, 22:33

Hubeeert napisał/a:

maskownice - tak , ale w U.S. version :)

Hubeeert - 25-01-2007, 22:41

No a jakiego ja mam? Wersja Marsyjanska? ;-)
Hugo - 25-01-2007, 22:44

Hubeeert napisał/a:
http://www.mitsubishi-gra...topic.php?t=199 - poczytaj

Jeśli kolega tropical ma wersję europejską (tak założyłem) to mam rację :wink:

Hubeeert - 25-01-2007, 22:46

Ja tez ja mam ;-) bo w moim jest tak jak opisalem. Ale i tak wazne zeby Kolega znalazl rozwiazanie swojego problemu
Hugo - 25-01-2007, 22:52

Hubeeert napisał/a:
Ja tez ja mam ;-) bo w moim jest tak jak opisalem. Ale i tak wazne zeby Kolega znalazl rozwiazanie swojego problemu

Zgadza się. Tymbardziej, że nie wiemy czy ma wersję europejską czy USA :lol:

Anonymous - 26-01-2007, 18:53

Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi :) A w szczegolnosci mitsumaniakowi Hubeeert :) Pozdrawiam :)