To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Pajero II - Reperatutka tył long

pantonik1 - 22-01-2014, 10:09
Temat postu: Reperatutka tył long
Witam kolegów. Nie mogę sobie poradzić ze znalezieniem reperaturki do Pajero II longa z 94 roku, tył lewa strona. Każda podpowiedź jest mi cenna. Są do 3-D, a do longa - nie widzę. Gdyby ktoś się natkną to bardzo proszę o pomoc :-) A może szybciej kupić ćwiartkę tył? Jak myślicie?
Rander - 22-01-2014, 23:58
Temat postu: Re: Reperatutka tył long
pantonik1 napisał/a:
Witam kolegów. Nie mogę sobie poradzić ze znalezieniem reperaturki do Pajero II longa z 94 roku, tył lewa strona. Każda podpowiedź jest mi cenna. Są do 3-D, a do longa - nie widzę. Gdyby ktoś się natkną to bardzo proszę o pomoc :-) A może szybciej kupić ćwiartkę tył? Jak myślicie?

Spytaj Waldka ( jawaldek: http://forum.mitsumaniaki...profile&u=11527 )
Niedawno jeszcze widziałem u niego anglika, przeznaczonego na rozbiórkę.

jawaldek - 25-01-2014, 17:09

Rander napisał/a:
przeznaczonego na rozbiórkę.
nic z tego :) to co miało pójść na rozbiórkę już poszło. Blachy i resztę już zostawiam :mrgreen:
lukas 78 - 25-01-2014, 17:43

widziałem nowe reperaturki do longa tylko musiałbym poszukać gdzie
pantonik1 - 26-01-2014, 11:49
Temat postu: poprosiłbym
Wszelka pomoc będzie b.b.b. mile widziana. Zbyszekm2 coś też wspominał, ale muszę poczekać :-)
zbyszekm2 - 26-01-2014, 19:45

Rano zrobię foty, wczoraj był duży mróz:)
Rander - 27-01-2014, 22:21

jawaldek napisał/a:
Rander napisał/a:
przeznaczonego na rozbiórkę.
nic z tego :) to co miało pójść na rozbiórkę już poszło. Blachy i resztę już zostawiam :mrgreen:

Pamiętaj o mojej antence elektrycznej. Bo jak nie, to jak znów przyjadę do Ciebie z moimi dziewczynami, to Cię poszczuję papugą ;)

damianrzeszow - 24-01-2017, 22:10

Pozwalam sobie odświeżyć temat - nigdzie nie można w internecie znaleźć - ktoś, coś , jakoś ??
gomorrah - 02-02-2017, 21:07

Witam
miałem ten sam problem. nabyłem droga kupna nowe reparaturki ale niestety istnieja tylko do JEDYNKI. ostatecznie zostały stworzone nowe we własnym zakresie
pozdrawiam