[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Hydrografika zamiast drewna
JacekBB - 27-01-2014, 19:34 Temat postu: [EA5A/W 2.5] Hydrografika zamiast drewna Witam wszystkich od jakiegoś czasu w wolnych chwilach ucze się hydrografiki, na testy miałem wiele pomysłów i padło też na Galanta, skóra węża i odrobinę carbonu. Jestem ciekawy waszych opinii
milo - 27-01-2014, 19:40
Było jeszcze panele na boczkach drzwi zrobić ,sam carbon ładniej wygląda ale kwestia gustu kto co woli , masz w połysku
Pawlacz - 27-01-2014, 19:44
Co do jakości wykonania to widać (bynajmniej z tej odległości), że profesjonalna robota. Co do samego wzoru to mi się bardzo nie podoba, ale to kwestia gustu. U siebie mam wszystko w czerni i uważam, że tak jest najładniej Mam nadzieję, że się nie obrażasz za szczerość.
JacekBB - 27-01-2014, 19:56
Nie chciałem oklejać paneli na boczkach ponieważ wydaje mi sie że już było by tego za dużo, na całości klar ale niestety był pod ręką tylko w sprayu.
Pawlacz napisał/a: | Mam nadzieję, że się nie obrażasz za szczerość |
Nie obrazę sie, dlatego taki wzór bo po prostu mi sie podobał a innych tylko pytam o opinie z ciekawości
Fragu - 27-01-2014, 20:11
Wg mnie już jest za dużo o kratki nawiewów, wzór kwestia gustu mi się nie podoba
bialyjayz - 27-01-2014, 21:38
wykonanie świetne tylko pomysł nie ten
jakiś inny wzór, te jasne elementy na tej "skórze" węża nijak się mają do reszty wnętrza. Bardziej coś stłumionego może moro
Lipa - 28-01-2014, 18:01
Mi się podoba, fajnie wyszło, jedynie te kratki nawiewów po lewej i prawej stronie psują wszystko
kaczka81s - 28-01-2014, 20:24
Wzór jak dla mnie spoko, choć trochę mi nie pasuje to tej ciemnej tapicerki, czegoś mi tam brakuje. Jak tobie się podoba to najważniejsze
Powiedz mi czy trudna to zabawa, bo też myślałem się tym zająć w wolnych chwilach. Z tego co na Youtube oglądałem, to chyba nie ma jakichś większych komplikacji.
magisterek - 28-01-2014, 20:52
Sam wszystko zrobiłeś ? Jaki koszt mniej więcej ?
Myślałem o tym od dawna ale przerażało mnie wykonanie tego no i przy sprzedaży nie można już tego odwrócić niestety.
goofy_LLE - 28-01-2014, 20:56
Najważniejsze, że podoba się właścicielowi. Zawsze to coś innego, niepowtarzalnego. Jak dla mnie extra i na pewno lepsze od tego pseudo drewna (bez urazy dla posiadaczy takowego).
gawron - 29-01-2014, 14:42
Opinie jak du** są podzielone. Dla mnie wzór katastrofa brakuje jeszcze tylko zamiast gałki drążka zmiany biegów- głowy pytona! Ale szacun za cierpliwość i dobrze wykonaną robotę.
Dla mnie w Galu plastiki tylko czarne lub jesli drewno to z całym pakietem Nardi - ale to zgodnie z pierwszym zdaniem.
Tomasz87 - 30-01-2014, 14:14
W przyszłości można podesłać Ci plastiki do hydromalowania ??
Da się zrobić sam carbon pokryty bezbarwnym matem ?
Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności.... chętnie zamoczyłbym w hydro
Kylu - 30-01-2014, 14:39
Pomysł dla mnie jest mega. Wykonanie też ekstra widzę że zrobione jest super.
Co do wzoru - średnio mi się podoba, raczej jak poprzednicy jestem na nie, ale może w innym kolorze by wyglądało to lepiej w jakimś np. połączeniu ciemnego szarego i ciemnego niebieskiego...?
milo - 30-01-2014, 14:40
Tomasz87 napisał/a: | Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności... |
Jaka folia oklejałem folią di-noc i super wyszło , nawet wycieraczki sobie okleiłem
Tomasz87 - 30-01-2014, 16:19
milo napisał/a: | Tomasz87 napisał/a: | Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności... |
Jaka folia oklejałem folią di-noc i super wyszło , nawet wycieraczki sobie okleiłem |
pewnie dlatego, że ja miałem folię no-name...
Milo, pewnie kupię polecaną przez Ciebie folię i w lato zabawie się z maską, dachem i klapą...
|
|
|