To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[97-04]Galant EAxA/W - [EA5A/W 2.5] Hydrografika zamiast drewna

JacekBB - 27-01-2014, 19:34
Temat postu: [EA5A/W 2.5] Hydrografika zamiast drewna
Witam wszystkich :) od jakiegoś czasu w wolnych chwilach ucze się hydrografiki, na testy miałem wiele pomysłów i padło też na Galanta, skóra węża i odrobinę carbonu. Jestem ciekawy waszych opinii :P

milo - 27-01-2014, 19:40

Było jeszcze panele na boczkach drzwi zrobić ,sam carbon ładniej wygląda ale kwestia gustu kto co woli , masz w połysku :?:
Pawlacz - 27-01-2014, 19:44

Co do jakości wykonania to widać (bynajmniej z tej odległości), że profesjonalna robota. Co do samego wzoru to mi się bardzo nie podoba, ale to kwestia gustu. U siebie mam wszystko w czerni i uważam, że tak jest najładniej :mrgreen: Mam nadzieję, że się nie obrażasz za szczerość.
JacekBB - 27-01-2014, 19:56

Nie chciałem oklejać paneli na boczkach ponieważ wydaje mi sie że już było by tego za dużo, na całości klar ale niestety był pod ręką tylko w sprayu.

Pawlacz napisał/a:
Mam nadzieję, że się nie obrażasz za szczerość

Nie obrazę sie, dlatego taki wzór bo po prostu mi sie podobał a innych tylko pytam o opinie z ciekawości ;)

Fragu - 27-01-2014, 20:11

Wg mnie już jest za dużo o kratki nawiewów, wzór kwestia gustu mi się nie podoba :wink:
bialyjayz - 27-01-2014, 21:38

wykonanie świetne tylko pomysł nie ten :P
jakiś inny wzór, te jasne elementy na tej "skórze" węża nijak się mają do reszty wnętrza. Bardziej coś stłumionego może moro :P

Lipa - 28-01-2014, 18:01

Mi się podoba, fajnie wyszło, jedynie te kratki nawiewów po lewej i prawej stronie psują wszystko :roll:
kaczka81s - 28-01-2014, 20:24

Wzór jak dla mnie spoko, choć trochę mi nie pasuje to tej ciemnej tapicerki, czegoś mi tam brakuje. Jak tobie się podoba to najważniejsze :mrgreen:
Powiedz mi czy trudna to zabawa, bo też myślałem się tym zająć w wolnych chwilach. Z tego co na Youtube oglądałem, to chyba nie ma jakichś większych komplikacji.

magisterek - 28-01-2014, 20:52

Sam wszystko zrobiłeś ? Jaki koszt mniej więcej ?
Myślałem o tym od dawna ale przerażało mnie wykonanie tego no i przy sprzedaży nie można już tego odwrócić niestety.

goofy_LLE - 28-01-2014, 20:56

Najważniejsze, że podoba się właścicielowi. Zawsze to coś innego, niepowtarzalnego. Jak dla mnie extra i na pewno lepsze od tego pseudo drewna (bez urazy dla posiadaczy takowego).
gawron - 29-01-2014, 14:42

Opinie jak du** są podzielone. Dla mnie wzór katastrofa brakuje jeszcze tylko zamiast gałki drążka zmiany biegów- głowy pytona! Ale szacun za cierpliwość i dobrze wykonaną robotę.
Dla mnie w Galu plastiki tylko czarne lub jesli drewno to z całym pakietem Nardi - ale to zgodnie z pierwszym zdaniem.

Tomasz87 - 30-01-2014, 14:14

W przyszłości można podesłać Ci plastiki do hydromalowania ?? :)
Da się zrobić sam carbon pokryty bezbarwnym matem ?

Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności.... chętnie zamoczyłbym w hydro :)

Kylu - 30-01-2014, 14:39

Pomysł dla mnie jest mega. Wykonanie też ekstra widzę że zrobione jest super. :)
Co do wzoru - średnio mi się podoba, raczej jak poprzednicy jestem na nie, ale może w innym kolorze by wyglądało to lepiej w jakimś np. połączeniu ciemnego szarego i ciemnego niebieskiego...?

milo - 30-01-2014, 14:40

Tomasz87 napisał/a:
Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności...

Jaka folia :?: oklejałem folią di-noc i super wyszło , nawet wycieraczki sobie okleiłem :D

Tomasz87 - 30-01-2014, 16:19

milo napisał/a:
Tomasz87 napisał/a:
Kleiłem folią carbon... z tylnego siedzenia to i ładnie wygląda, z bliska widać braki moich umiejętności...

Jaka folia :?: oklejałem folią di-noc i super wyszło , nawet wycieraczki sobie okleiłem :D

pewnie dlatego, że ja miałem folię no-name...

Milo, pewnie kupię polecaną przez Ciebie folię i w lato zabawie się z maską, dachem i klapą...