To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Pajero - [Pajero II] Proszę o opinie :)

grychu - 29-01-2014, 10:36
Temat postu: [Pajero II] Proszę o opinie :)
Witam, czy ktoś może coś powiedzieć na temat tego ogłoszenia ...
http://otomoto.pl/mitsubi...-C31660218.html

trochę mnie niepokoi zawieszenie z regulacją twardości - ma ktoś taką opcje ? sprawdza się to czy raczej odpada bo awaryjne ?

cena jest wysoka ale telefonicznie zmniejsza na 18500. Poza tym zarzeka sie ze jest w super stanie oprocz tego co widac na zdjeciach, opuszczone zderzaki, wgniotki na błotniku i te badziewne glosniki w drzwiach ;)

TangoKK - 29-01-2014, 16:23

Pierwsze co się rzuca w oczy to przebieg 171000 w aucie z 97 roku. Kit jakich wiele w naszym kraju :mrgreen: Sprzedawca raczej nie jest wiarygodny i można spodziewać się innych kwiatków :shock:
grychu - 29-01-2014, 17:22

Tez mnie to zastanawia a i niby kupil w grudniu dla syna a teraz sprzedaje bo jednak syn chce inne auto ;)

A co z tym zawieszeniem regulowanym ? są jakies wiesci bo nie moge nic znalezc na forum ? warto brac auto z takim zawieszeniem czy raczej unikac ?

zbyszekm2 - 29-01-2014, 18:09

Regulacje twardości były montowane przeważnie w GLSach. ale żywotność ich kończy się max na 120 tys. km. Oryginały regulowane sa drogie, ok 970 zł. Większość użytkowników po dokonaniu żywota regulowanych zakłada normalne amorki.
Mało prawdopodobne, żeby ktoś te regulowane wymieniał na regulowane.

grychu - 29-01-2014, 18:13

A jak wyglada z ew. wymianą ? poprostu zaklada sie inne amortyzatory i to wszystko , czy jeszcze cos trzeba wymieniac ?sprężyny, mocowania czy cos ? ;) - jezeli tylko amory to koszt chyba nie tak duzy i mozna smialo brac takie auto. Dzieki za przyblizenie tematu.
czortunio - 29-01-2014, 19:56

Zakładasz normalny amortyzator - i tyle. Nic więcej nie robisz. W szczególności nie ruszasz sprężyn i mocowań ...