To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Techniczne - [1G] instrukcja obsługi pojazdu

Anonymous - 27-01-2007, 16:16
Temat postu: [1G] instrukcja obsługi pojazdu
Witam wszystkich na forum.Poszukuje instrukcji pojazdu do mitsubishi eclipse 1 gen 94r 4G63 2.0 DOHC non turbo.Oraz chciałbym dowiedziec sie jakie hamulce bylyby najlepsze do tego modelu.Po ilu tys km producent zaleca wymienic rorzad?This is very important to me.
Hubeeert - 27-01-2007, 18:30

Rozrzad wymieniasz co 90000km. Znaczy oficjalnie bo nieoficjalnie w serwisie w Warszawie uslyszalem ze oni zmieniaja za pierwszym razem max po 90000 a potem juz co 60000km.

Najlepsze hamulce jakie moglbys znalezc to hamulce od Galanta VR4.

Pozdrawiam

Anonymous - 04-02-2007, 20:28

dzieki za odpowiedz.a czy ktos moglby mi doradzic warsztat gdzie zrobia mi profesionalnie rozrzad mojego mitsu i nic nie popsuja a do tego nie zedra zbyt duzo kasy? :?:
Anonymous - 05-02-2007, 00:17

Skrzynie, silnik i elektryke mozna znaleĽć w dziale download w FAQ & how to? Poza tym jest opis techniczny do 2G,conieco mozna sobie dopasowac.Jakbys cos znalazl z innego Ľródła to daj cynk bo to jest towar wysoce deficytowy.Pozdrawiam!!
Anonymous - 06-02-2007, 22:24
Temat postu: Klocki hamulcowe
Dzieki mitutoyo nie omieszkam zajrzec do ow działu a jak bede miał cos dodatkowego na ten temat cynk dam napewno.No i jeszcze odwieczna sprawa hamulców.Czy ktos testował klocki hamulcowe przód/tył KASHIYAMA?Albo firmy ATE. I które z tych sa lepsze?Pozdrawiam Mitsumaniaków :arrow: