To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - Galant 2,5 Legnica

kudłaty - 16-02-2014, 10:34
Temat postu: Galant 2,5 Legnica
witam ,czy ktoś może zna to auto itd. czy znawcy tematu widzą coś niepokojącego ,,na wstępie ''

dziękuję za wszystkie podpowiedzi :)

http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-C32196434.html

bialyjayz - 16-02-2014, 11:08

jeśli chodzi o zdjęcia z wnętrza i prezentacji z zewnątrz nie ma wg. mnie do czego naprawdę się przyczepić. Środek zadbany(wyplakowany) czysto, karoseria bez jednej choćby rysy, nadkola bez rdzy. Jedyne co może martwić to brak zdjęć komory silnika, bo to podstawa. Napisz do sprzedawcy napewno Ci je wyśle, a wtedy My napewno Ci coś więcej podpowiemy.
Cena naprawdę przyzwoita i jeśli techniczny adekwantny do stanu karoserii brać i się nie zastanawiać. Można rzec, że to OKAZJA> :)

kudłaty - 16-02-2014, 11:23

dzwoniłem do gościa, powiedział mi że auto ma pół roku zrobił tylne nadkola, wymienił rozrząd , ojej w skrzyni , przednie zawieszenie, założył nowy LPG .....w sumie trochę za dużo prezentów ....
bialyjayz - 16-02-2014, 12:15

kudłaty napisał/a:
dzwoniłem do gościa, powiedział mi że auto ma pół roku zrobił tylne nadkola, wymienił rozrząd , ojej w skrzyni , przednie zawieszenie, założył nowy LPG .....w sumie trochę za dużo prezentów ....

tyle włożył w auto i ta cena ?
Coś mi tutaj zajeżdza podstępem, nikt nie odda dobrego auta w tej cenie, tym bardziej, że to jest handlarz :)

kudłaty - 16-02-2014, 12:18

też nie do końca wierzę w mikołaja dlatego pytam czy ktoś może zna auto lub je już oglądał
Tomek - 16-02-2014, 12:25

kudłaty napisał/a:
zrobił tylne nadkola, wymienił rozrząd , ojej w skrzyni , przednie zawieszenie, założył nowy LPG

kudłaty napisał/a:
też nie do końca wierzę w mikołaja

mogło być tak:

kudłaty napisał/a:
zrobił tylne nadkola

pomalowane w szopie u Heńka (do następnej ulewy wytrzyma) - 300 zł

kudłaty napisał/a:
wymienił rozrząd , ojej w skrzyni , przednie zawieszenie

nie ma jak zweryfikować

kudłaty napisał/a:
założył nowy LPG

może zapomniał dodać, że to 2 generacja (mikser) - koszt 1200 zł

kudłaty - 16-02-2014, 12:39

niby na wszystko ma fv gaz niby stag 300/ hana
Bartekkita - 16-02-2014, 22:39

kudłaty, różne przypadki chodzą po ludziach, daleko nie masz nawet pociągiem da rade ;) Możesz jeszcze popytać na regionalnym, może ktoś z Legnicy będzie chciał obejrzeć :)
kudłaty - 17-02-2014, 15:36

ja wiem , że to rzut beretem :walk: chodziło mi o to , że może już ktoś to oglądał albo zna auto i wie czy tam nie ma jakiejś bomby z opóźnionym zapłonem :D