Sigma/Diamante Ogólne - Sigmowy Zlot [2014]
wojtas - 09-03-2014, 09:18 Temat postu: Sigmowy Zlot [2014]
mmatulek napisał/a: | "Mamy już pierwsze oznaki wiosny w związku z tym chciałem rozpocząć dyskusję na temat wiosennego spotu. Czy mamy szansę na spot w Niemczech czy raczej powinniśmy pomyśleć o Polsce? Moim marzeniem jest abyśmy w końcu spotkali się zdecydowanie większą grupą niż zawsze. Dlatego proponuję aby osoby, które są w trakcie "odbudowy" aut przyjechały czymkolwiek. Proszę o dyskusję. " |
mmatulek - 09-03-2014, 21:15
Dzięki Wojtek za podbicie tematu.
VirMan - 30-03-2014, 10:30
Ja w sumie też bym chętnie przyjechał - a będzie jakiś duży czas na techniczne dyskusje i eksperymenty ? Jakiś tor przeszkód i konkurs na czas albo coś
wojtas - 30-03-2014, 11:17
VirMan napisał/a: | a będzie jakiś duży czas na techniczne dyskusje i eksperymenty ? Jakiś tor przeszkód i konkurs na czas albo coś |
To zależy co zorganizujesz i czy będzie więcej chętnych, bo jak na razie jest nas troje.
marycjusz - 01-04-2014, 12:38
Jesli ten zlocik miałby się odbyć w Polsce (np gdzieś centralnie żeby wszyscy mieli podobną odległość) to i ja może bym dotarł - a postarałbym się przyciągnąć ze sobą jeszcze dwie sigmy
GóR3K - 01-04-2014, 13:24
Ja się też piszę
wojtas - 19-04-2014, 21:21
W najlepszym scenariuszu jest już nas siedmioro w najgorszym czworo ... Co dalej, są jacyś chętni podjęcia się organizacji spotkania?
VirMan - 20-04-2014, 14:02
hm - gdzie jest w Polsce stare lotnisko albo coś gdzie można sobie "poteścić" autka ? albo takie miejsce które nie jest drogą publiczną i w miarę w centrum, żeby nie było daleko dla wszystkich Zorganizowałbym mini zawody
szpala85 - 20-04-2014, 17:15
ja tez bym się pisał (w końcu moja dziunia jeździ )
tylko właśnie ... jakaś w miarę normalna odległość
mmatulek - 20-04-2014, 21:25
VirMan napisał/a: | hm - gdzie jest w Polsce stare lotnisko albo coś gdzie można sobie "poteścić" autka ? albo takie miejsce które nie jest drogą publiczną i w miarę w centrum, żeby nie było daleko dla wszystkich Zorganizowałbym mini zawody |
VirMan to mnie ubawiłeś, Co ty chcesz testować? 200KM + 1600 masy. Czego jeszcze nie wiesz. Wolę przetestować nowy grill. Do tego nie potrzeba lotniska. . Jak chcecie mieć wszyscy w miarę blisko to może Iłki? Już raz tam byliśmy (Iłki 2012 dyskusja i zdjęcia) . Jeszcze pozostaje kwestia terminu.
VirMan - 20-04-2014, 21:46
matulek: umiejętnosci kierowcy i żyłkę sportową - niekoniecznie 1/4 mili myślałem o jakimś bardziej zręcznościowym slalomie z pachołkami, ew wożenie piłki na masce w koszyku na czas po jakimś torze - po prostu zabawa Nie koniecznie coś z wyciskaniem 7 potów z auta - choć może i taka konkurencja była by fajna
wojtas - 21-04-2014, 12:00
Hmm... Bartku organizacja takiej "zabawy" to nie tylko pusta droga czy opuszczone lotnisko. By zrobić to zgodnie z prawem potrzebne są odpowiednie pozwolenia i zabezpieczenia służb. W czymś nielegalnym nie zamierzam brać udziału. Charakter naszych spotkań znasz. I w moim mniemaniu jest on najlepszy.
Maćku, powtórka z rozrywki to pomysł godny rozważenia. Tym bardziej że brak innych rozsądnych propozycji.
mmatulek - 21-04-2014, 16:33
Też myślę, że powinniśmy poprzestać na dobrej zabawie zgodnej z prawem (bo jest dobrze jak jest dobrze, a w razie draki są niepotrzebne kłopoty). Jak ustalimy termin i skład to mogę spróbować ogarnąć noclegi. Proszę o dyskusję.
ps. Może ma ktoś chęć dołączyć mając Sigmę w renowacji, tzn. przyjechać czymkolwiek i uczestniczyć w gorących dyskusjach do późnej nocy. 😊
t0m3k - 23-04-2014, 22:47
odnośnie ludzi którzy mają Sigmę w odbudowie, to macie na myśli mnie ? xD Wybaczcie ale dawno na forum nie zaglądałem ja bym się chętnie pisał na jakies spotkanie w weekend i nie pogniewałbym się gdyby był to sierpień
wojtas - 23-04-2014, 23:34
Między innymi Ciebie Tomku Moja propozycja to koniec września tak by zamknąć sezon.
|
|
|