Forum ogólne - Następca ASX-a ?
Uwex - 21-03-2014, 08:10 Temat postu: Następca ASX-a ? Kupilibyście go ?
No i Mitsubishi chyba też zacznie robić kosiarki .
Fragu - 21-03-2014, 08:19
Hmm wygląda ciekawie...ale znając projekty mitsu czy np. subaru...to, to co wejdzie do produkcji bedzie malo przypominalo tą zapowiedź
JCH - 21-03-2014, 08:41
http://forum.mitsumaniaki...1291123#1291123
Uwex - 21-03-2014, 11:27
JCH - zgadza się, ale spójrz na godz. postów- mój był wcześniej i z premedytacją wstawiłem go na Ogólnym (zresztą najpierw sprawdziłem czy ktoś już nie wrzucił tematu ! ) Przecież nie tylko właścicieli ASX-ów interesują nowość naszej marki, prawda ?
I nie kłócę się, że tak ma zostać- niech mod scali albo wyrzuci albo ...
JCH - 21-03-2014, 11:43
Uwex napisał/a: | mój był wcześniej | Wiem, widziałem
Jednak wydaje mi się, że temat powinien być w dziale modelowym, bo w przeciwnym wypadku działy modelowe nie miałyby sensu
Uwex napisał/a: | niech mod scali | Niech scali. Tylko czy jest takowy na sali
Uwex - 21-03-2014, 13:08
JCH napisał/a: | temat powinien być w dziale modelowym, bo w przeciwnym wypadku działy modelowe nie miałyby sensu |
tu się nie zgadzam- to jest informacja dotycząca Mitsubishi (nie ma w niej nic takiego co by miało interesować tylko posiadaczy rzeczonego modelu )
JCH napisał/a: | Niech scali. |
tu się zgadzam, a nawet mogę temat usunąć, jeśli jest taka możliwość, bo nie wiem ?
wojzi - 21-03-2014, 13:13
Ja jestem za tym, żeby nowości były w ogólnym. Na formu ASX nie zaglądam, bo jako Carismiarzowi mi jest ono po prostu niepotrzebne.
A co do modelu się nie wypowiadam, póki nie zobaczę w realu a nie na zdjęciach.
Nowy Outlander też mi się nie podobał, a teraz uważam że jest całkiem fajny. Na pewno fajniejszy od Outlandera II po liftingu - nikt mnie nie przekona, że jet fighter pasuje proporcjami do Outlandera czy do Colta (który z nim też wyglądał koszmarnie).
|
|
|