Podlaskie - ZMIANY MODERATORA REGIONU PODLASKIEGO
cwaniak - 21-03-2014, 17:52 Temat postu: ZMIANY MODERATORA REGIONU PODLASKIEGO Jak już wiecie JayChyl zrezygnował (jeszcze nie oficjalnie) z pełnienia funkcji Moderatora Regiony Podlaskiego. Dlatego musimy wybrać nowego Moda, czy macie jakieś propozycje kogo byście widzieli na tym stanowisku.
Z propozycjami czekamy do 1 kwietnia, a następnie w ankiecie wybierzemy zwycięzce.
Ja osobiście proponuje marycjusz-a, lub kordiank2
Ja co do swojej osoby jedynie mogę zaoferować pomoc w ogarnianięciu fora Podlaskiego, bo i tak siedzę codziennie wieczorem przed kompem
Anonymous - 21-03-2014, 18:15
Jestem za pierwszą opcją, jako że to on wyszedł z tą inicjatywą I szczerze to nie wiem czy czas do końca kwietnia to trochę nie za długo. Myślę, że do 7 kwietnia byłoby ok. Dwa tygodnie powinny wystarczyć. Tym bardziej, że aktywni użytkownicy raczej w miarę regularnie przeglądają forum.
cwaniak - 21-03-2014, 18:51
bielak930, dzięki już poprawiłem, ja myślałem ze juz koniec kwietnia mamy .
marycjusz - 21-03-2014, 21:29
JayChyl puść massmaila do wszystkich w tej sprawie bo nie chce mi się dłubać i do każdego z osobna pisać.
Jako że nie wypada mi głosować na siebie(i jeszcze nie do końca jestem przekonany czy miałbym to być ja ) mój typ to kordiank2, bo ty cwaniak chyba poza granicami ojczyzny co? Bo Ty też byś się nadawał
JayChyl - 21-03-2014, 23:59
Wysłałem massmaila. Gdy znajdzie się kilku śmiałków, proponuję zrobić głosowanie na forum (opcja poll/ankieta w phpbb).
Najlepiej, gdy modem będzie ktoś z Białegostoku lub okolic. To właśnie tam organizowane były największe spoty. Modem musi być ktoś, kto ogarnia tereny Białegostoku i okolić + jest dość aktywny na forum. Marycjusz chyba najlepiej pasuje
benq - 22-03-2014, 02:06
Też myślę że marycjusz. Zdecydowanie musi być to osoba z Białegostoku, albo przynajmniej okolic. Jeśli ktoś jeszcze się odezwie i przedstawi dobre CV to pomyślimy
cwaniak - 22-03-2014, 09:51
JayChyl napisał/a: | Najlepiej, gdy modem będzie ktoś z Białegostoku lub okolic. To właśnie tam organizowane były największe spoty. Modem musi być ktoś, kto ogarnia tereny Białegostoku i okolić + jest dość aktywny na forum. Marycjusz chyba najlepiej pasuje |
JayChyl, ma 100% racji, ja przebywam w Belgii wiec odpadam. Ale jak wyżej napisałem ze mogę pomoc w ogarnięciu fora, taki pomocnik Moda. A nie powiem, bo jest trochę roboty
marycjusz - 22-03-2014, 20:55
hehe dobra mogę być ja ( tzn zróbcie ankietę oczywiście) - Cwaniak gdyby tak miało być że to ja będę ogarniał, to będę wdzieczny za pomoc
Dobra robcie tą ankietę i jedziemy z tym koksem
wiertnik - 23-03-2014, 10:28
marycjusz napisał/a: | hehe dobra mogę być ja ( tzn zróbcie ankietę oczywiście) - Cwaniak gdyby tak miało być że to ja będę ogarniał, to będę wdzieczny za pomoc
Dobra robcie tą ankietę i jedziemy z tym koksem |
No to nie widzę problemu.Marycjusz bierz sprawy w swoje ręce i prowadz
trolu81 - 23-03-2014, 12:56
Zatem mamy pierwszego kandydata ,jakieś jeszcze propozycje
1,marycjusz
JayChyl - 23-03-2014, 23:24
Jak mamy już dwóch kandydatów tj Kordian i marycjusz, to chyba można już zrobić ankietę. Tak myślę. Póki co nikt więcej się nie deklaruje.
cwaniak - 24-03-2014, 07:25
JayChyl, spokojnie czekamy do końca miesiąca i robimy ankietę
[ Dodano: 30-03-2014, 16:13 ]
Info na temat wyborów Moda w Podlaskim wysłałem do Huberta teraz tylko czekamy na odp. Z przyczyn osobistych Kordian by nie mógł sprawować funkcji Admina, wiec jedynym kandydatem jest marycjusz. Jak tylko otrzymam dalsze ''instrukcje'' to Was powiadomię
Hubeeert - 30-03-2014, 18:51
OK, zezwolenia nadane.
JayChyl na razie na czas wprowadzenia zostaje na "stanowisku" Moda regionalnego.
Marycjusz zarządza już Grupą Podlaskie.
UWAGA!
Proszę nie dodawać do grupy osób, które nie wyraziły chęci na taki ruch.
Bizi78 - 30-03-2014, 19:03
marycjusz, gratulację awansu .
marycjusz - 30-03-2014, 21:59
Bizi78 napisał/a: | marycjusz, gratulację awansu . | hehe dzięki
Ok, Panowie dajcie mi chwilę czasu na "nauczenie się" bycia Modem Bo to mój pierwszy raz
|
|
|