[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - [CY3A 1.8] Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate
Lojezu91 - 25-03-2014, 16:50 Temat postu: [CY3A 1.8] Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate Czesc! Dysponuje ktos moze schematem podlaczen kabelkow do radia? (ktory kabelek za co jest odpowiedzialny)
Chcialbym odczepic kabelek, ktory wysyla sygnal do radia o predkosci samochodu, by moj pasazer mogl ogladac filmy podczas jazdy przez orginalny czytnik DVD.
Bardzo bym byl wdzieczny o taki schemat, bo szukalem go na forum i zbyt nie trafilem, albo poprostu zle szukalem...
Pozdro
mazin - 27-03-2014, 10:41 Temat postu: Re: Schemat podlaczenia radia Rockford Fosgate
Lojezu91 napisał/a: | Czesc! Dysponuje ktos moze schematem podlaczen kabelkow do radia? (ktory kabelek za co jest odpowiedzialny)
Chcialbym odczepic kabelek, ktory wysyla sygnal do radia o predkosci samochodu, by moj pasazer mogl ogladac filmy podczas jazdy przez orginalny czytnik DVD.
Bardzo bym byl wdzieczny o taki schemat, bo szukalem go na forum i zbyt nie trafilem, albo poprostu zle szukalem...
Pozdro |
Nie wiem jak jest w lancerze, ale to raczej powinien byc sygnał o zaciągnięciu hamulca ręcznego a nie o prędkości. Mam we wnęce przełącznik,który podaje sygnał do radia udający zaciągnięcie hamulca i wtedy odtwarza. Nie oglądam filmów, ale bez tego nie mógłbynm ustawiać nawigacji w czasie jazdy (robię to b. rzadko, ale zdarza się). Z tym, że ja mam pioneera, nie mmcs.
tokyo - 16-04-2014, 22:59
Witam
sredniej wielkosci kostka od radia/mmcsa, w narozniku jest kabel bialy z niebieskim cienkim paskiem - to jest czujnik predkosci
Jezeli masz fabryczne radio nawigacje to nic to ci nie da poniewaz navi czyta rowniez predkosc z gps
|
|
|