To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podlaskie - Chcę kupić Mitsubishi z Podlaskiego

cwaniak - 03-04-2014, 19:28
Temat postu: Chcę kupić Mitsubishi z Podlaskiego
np. Koledzy czy znajdzie się ktoś chętny aby sprawdzić Mitsubishi Galanta 2.5 03r (link do ogłoszenia) interesuje mnie, ....... ............ .......... .......... ...........
Z góry dziękuje za pomoc
Posty nie związane z tematem będą usuwane

misza116 - 21-08-2014, 10:10
Temat postu: Prośba o obejrzenie, pomóżcie mi wrócić do grona MM :)
Panie i Panowie z podlaskiego :) , z łezką w oku sprzedałem gala, ale potrzebuję kupić automat.
Mam do Waszego regionu dosyć daleko, a od dłuższego czasu chodzi mi po głowie galant z Waszej okolicy.
Gdyby ktoś miał czas/ochotę obejrzeć - będę wdzięczny, mam ogranicozny budżet, więc muszę poszukać czegoś co sobie zrobię z czasem.

Jeśli ktoś wyrazi chęć wycieczki do Choroszczy (Choroszcza? ;) ) - to proszę dać znać na priv - dam namiary na autko :) . Jeśli pojadę faktycznie kupić - odwdzięczę się łakociami (sześciopak, domowy bimberek, wedle gustu ;P)

pozdr!

marycjusz - 22-08-2014, 16:04

misza116 czyżby to był czarny 2,5 V6 ? :) Na wstępie powiem Ci że koleś go sprzedaje od wiosny i nie może sprzedać ;)
Spoko ja mogę go obejrzeć, znam galanty , zabiorę ze sobą mojego brata mechanika który też zna doskonale galanty więc będziesz miał informacje o nim konkretne. Ale najwcześniej mogę to zrobić w najbliższą niedzielę - mam nadzieję ze dam rady bo będę po jutrzejszym weselu :)

Wrzuć linka który to galant dla pewności ;)

misza116 - 22-08-2014, 16:40

Dokładnie, czarny 2.5 V6. Wiem, że już wisi trochę, niby przez tel wszystko ok, ale może być haczyk gdzieś :D . A wersja mi pasi bardzo...
marycjusz dzięki wielkie!! Niedziela jest jak najbardziej ok, baw się dobrze na weselichu,
jak się wybiorę po niego to masz ode mnie bimberek leczący wszystkie poweselne dolegliwości :)

Wysłałem Ci linka, dzięki !

marycjusz - 23-08-2014, 13:53

Bimberek chętnie przygarnę ;)
areseral - 25-11-2015, 11:17

Edit.
rmg82 - 19-05-2018, 13:42

Panie, Panowie może ktoś chętny na ENEOS Hyper S 5w30 4l+1l???