To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - [MSS 1.6] Świeżak na forum prosi o opinię: rocznik 2003 z Kr

Gesualdo - 15-04-2014, 22:42
Temat postu: [MSS 1.6] Świeżak na forum prosi o opinię: rocznik 2003 z Kr
http://autobaks.otomoto.p...-C32451354.html

Co sądzicie o tym ogłoszeniu? Oglądałem go już, wygląda zacnie jak na swoje lata i przebieg. W 2012 miał wymieniany silnik, podobno chłodnica walnęła i zagotował. Włożony używany o małym przebiegu (tak wpisane w książce serwisowej). Rozmawiałem z właścicielem, powiedział że jedynie co może być do zrobienia to tylne zawieszenie, ale za jakiś czas dopiero. Wiecie może jaki to koszt?

Bizi78 - 16-04-2014, 10:00

Wydaje mi się, że tylne nadkola a przynajmniej lewe już atakuje rudzielec :| .
Szkoda, że o tym silniku nie napisał w ogłoszeniu :wink: .
Brak foto silnika.
Jeśli cały czas był serwisowany w ASO to można wszystko sprawdzić, poza przebiegiem nowego silnika.

krzysiek497 - 17-04-2014, 18:36

Gesualdo napisał/a:
Rozmawiałem z właścicielem, powiedział że jedynie co może być do zrobienia to tylne zawieszenie, ale za jakiś czas dopiero. Wiecie może jaki to koszt?

Zależy ile jest do zrobienia, czy zdecydujesz się na najtańsze zamienniki czy na OEM.

Gesualdo - 17-04-2014, 18:45

Dzięki Panowie, ale temat nieaktualny. Jako laik poprosiłem kolegę mechanika żeby rzucił okiem na samochód i okazało się, że powinien wisieć na ogłoszeniu jako Rudy 102, tak jest przeżarty rdzą. Kumpel powiedział, że wygląda jakby stał w wodzie. Szkoda zachodu. Szukam dalej, trzymajcie kciuki:)
Pozdrawiam

Bizi78 - 18-04-2014, 21:11

Skoro padaka to zamykam :wink: .