Forum ogólne - impreza dla dzieci
bastek - 25-04-2014, 06:14 Temat postu: impreza dla dzieci witam,
w długi weekend mam imprzeż urodzinow± synia=8 lat. pierwszy raz w domu, do tej pory były to parki rozrywki.
dajcie proszę propozycje jaki¶ zabaw dla dzieci
jak na razie mam kalambury, jaka¶ gra planszowa..
jakie¶ inne pomysły?
RalfPi - 26-04-2014, 18:58
Może jaki¶ pokaz tematyczny: np.: spiderman, batman, albo jakie¶ inne star-wars'y
Można zaangażować dzieciaki do wspólnego "treningu" np. z Lukiem Skywalkerem
Bartekkita - 27-04-2014, 21:25 Temat postu: Re: impreza dla dzieci
bastek napisał/a: | witam,
w długi weekend mam imprzeż urodzinow± synia=8 lat. pierwszy raz w domu, do tej pory były to parki rozrywki.
dajcie proszę propozycje jaki¶ zabaw dla dzieci
jak na razie mam kalambury, jaka¶ gra planszowa..
jakie¶ inne pomysły? |
w domu takim z ogródkiem czy mieszkaniu?
Ja ze swoich dziecięcych urodzin pamiętam(dom z działk±) pamiętam polewanie wod±-tyle, że to był czerwiec oraz ojciec woził nas na przyczepce za samochodem.
Z zajęć typowo domowych dodam jaki¶ turniej na wii/playstation najlepiej gra na kontrolery ruchu
Marcino - 27-04-2014, 23:04
dzisiaj moj 9latek był na urodzinach.. turniej Fifa.... 100% zaangażowania, reszta.. nieistotna. Dla każdego mini puchar wielko¶ci kieliszka:P
bastek - 29-04-2014, 18:14
bry
gdzie indziej dostałem propozycję - owijanie w papier toaletowy - robimy mumię,
widmo - 29-04-2014, 18:44
Na imprezie mojej córki sprawdził się wy¶cig w workach, bieg slalomowy z łyżeczk±, na której leżało jajko. Były też balony z zadaniami-osoba losowała koleżankę i wybierała balon, po przebiciu którego wypadało z niego umieszczone tam wcze¶niej zadanie np. za¶piewaj piosenkę lub na¶laduj węża czy dotknij językiem nosa... Były tez tańce w parach na gazetach - co jaki¶ fragment utworu gazetę trzeba było pomniejszyć o połowę - wygrywała para, która utrzymała się tańcz±c na najmniejszym kawałku gazety. Życzę udanej zabawy. Gdyby to się nie sprawdzało zawsze możesz dać dzieciakom posiedzieć w Mitsubishi
Anonymous - 21-07-2014, 13:55
Może jakie¶ zawody taneczne?
|
|
|