Outlander II GEN Techniczne - czy mozna wgrać nawigacje do audio rocford
mariusz1911 - 26-04-2014, 13:05 Temat postu: czy mozna wgrać nawigacje do audio rocford witam niedawno kupiłem nowego outlandera silnik 2.2 4/4 2014r znajduje sie w nim system audio rocford mam wersje samochodu navi plus ktora tej ze nawigacji nie posiada , w salonie cenią się jak za zboże, dlatego prosze o pomoc gdzie i czy wogole mozna wgrac navigacje do audio. pozdrawiam
Grimm - 26-04-2014, 14:20
W czwartek odebrałem nowego Outlandera w wersji Intense Navi i tam nawigacja jest w 3D w PL języku więc dziwne, że Ty navi nie masz...
mitsu00 - 26-04-2014, 19:53 Temat postu: Re: czy mozna wgrać nawigacje do audio rocford
mariusz1911 napisał/a: | witam niedawno kupiłem nowego outlandera silnik 2.2 4/4 2014r znajduje sie w nim system audio rocford mam wersje samochodu navi plus ktora tej ze nawigacji nie posiada , w salonie cenią się jak za zboże, dlatego prosze o pomoc gdzie i czy wogole mozna wgrac navigacje do audio. pozdrawiam |
Auto od brokera czy z polskiej dystrybucji? Jesli to ostatnie to oprogramowanie ma byc zainstalowane. Mapy sa na karcie SD.
|
|
|