To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] Progi korozja.

Urticae - 28-04-2014, 12:44
Temat postu: [MSS ALL] Progi korozja.
Muszę wymienić bo skorodowały na wylot. Jak wymieniałam opony to kazano mi patrzeć czy się samochód nie łamie. Ale nigdzie dostać nie mogę nowych. Na allegro są z odzysku ale boję się, że zamienię siekierkę na kijek. Czy nowe są nieosiągalne? Proszę o radę co z tym fantem zrobić?
Bizi78 - 28-04-2014, 19:24

Urticae napisał/a:
Czy nowe są nieosiągalne?

Spytaj w ASO, tylko aby cena cię nie zabiła :wink: .
Tylna podłużnica np. w ASO kosztuje 2100zł, pas tylni 1100zł, wzmocnienie haka 1900zł :shock: .

pablo eldiablo - 29-04-2014, 11:29

Ja bym poszukał używanych, to nie jest element, który w MSS jakoś niesamowicie koroduje, więc jeśli kupisz nieklepane/nieszpachlowane, to jest szansa, że pojeżdżą jeszcze trochę... Co innego maska, tylne nadkola i klapa... ;-)
madź - 29-04-2014, 12:51

Przydałoby się kupić używane w dobrym stanie. Dać do wypiaskowania i ocynkowania, następnie mocować do auta. Powinno być lepiej niż w przypadku 'zamiennika'.
henrykMSS - 06-05-2014, 17:31

Bizi78 napisał/a:
Urticae napisał/a:
Czy nowe są nieosiągalne?

Spytaj w ASO, tylko aby cena cię nie zabiła :wink: .
Tylna podłużnica np. w ASO kosztuje 2100zł, pas tylni 1100zł, wzmocnienie haka 1900zł :shock: .

w serwisie autoryzowanym i progi są w cenie podłużnicy-jedna strona,pytałem w zeszłym roku.Ale widziałem na allegro nówkę-orginał tylko nie pamiętam która strona,tam cena była przystępna.Ale to było chyba pół roku temu