To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Spotkanie???

sion2002 - 01-02-2007, 10:18
Temat postu: Spotkanie???
Witam

Czas leci a spotkania jak nie było tak nie ma. W tej chwili mam nieodparte wrażenie, że Œwiętokrzyskie "padło". Robson mam nadzieję, że zaliczenia już się kończš. Może jednak znalazłby się ktoœ chętny na jakiegoœ spota??

Pozdrawiam
Szymon

Robson86 - 01-02-2007, 22:03

Witam!! No niestety zalicznia tak szybko sie nie skoncza.....jeszcze z tydzien przynajmniej. Mam kilka examow w plecy...i ogolnie szkoda gadac :? :? :?
Jak ta sesja sie troszke uspokoi, to oporowo gdzies idziemy!!...mam nawet fajne miejsce na spoota :D :mrgreen: :mrgreen: ...ale na razie ciiii.
Jeszcze tak wracajac...jestes pierwsza osoba ktora napisala cokolwiek na swietokrzyskim od przynajmniej miesiaca :( :( ...heh...ciekawe czy sie cos ruszy po Twoim temacie..
sion2002 napisał/a:
świętokrzyskie "padło".

...i to juz dawnooooooooo :? :?
Pozdroo

Marcin-Krak - 02-02-2007, 01:14

Robson86 napisał/a:
sion2002 napisał/a:
świętokrzyskie "padło".

...i to juz dawnooooooooo
Pozdroo

Panowie więcej optymizmu :D Moze jeszcze się uda rozruszać towarzystwo.
Robson86 napisał/a:
No niestety zalicznia tak szybko sie nie skoncza.....jeszcze z tydzien przynajmniej. Mam kilka examow w plecy...i ogolnie szkoda gadac

Widzę że mamy podobne przeżycia :wink:

sion2002 - 02-02-2007, 09:08

Witam

U mnie też właśnie trwa sesja - do końca lutego. Robson86 - nie wiem czy zwróciłeś uwagę ale zaczyna się pojawiać coraz więcej Miśków w KE - szczególnie Galów :lol:
Może wreszcie się coś rozrusza. To, że miesiąc nikt nie pisał to wiem - dlatego stwierdziłem, że wypadałoby coś "naskrobać". W tej chwili też mam mało czasu - nawet nie mam kiedy wziąść się za naprawę mojego Misiątka :(

Pozdrawiam
Szymon
GG 2020608

Robson86 - 02-02-2007, 21:02

sion2002 napisał/a:
nawet nie mam kiedy wziąść się za naprawę mojego Misiątka

a co cie dzieje z Twoim Misiem??
noo co do Miskow w Kielcach...to masz racje-bardzo duzo juz ich jezdzi :D :D
A dzisiaj to z 10 Miskow widzialem... :D :D szokkk ..czy Ci ludzie nie wiedza o naszym klubie??... :? :? :D ...musze chyba wziasc sie za rozdawanie naszych wizytowek klubowych :D :D :D
Marcin-Krak napisał/a:
Widzę że mamy podobne przeżycia

Oj Marcin....ciezkie sprawy sie tam wyczyniaja :D :D :D
sion2002 napisał/a:
Może wreszcie się coś rozrusza

...oj szczerze watpie :? :( :( :? ...niestety
Pozdrawiam

sion2002 - 03-02-2007, 13:07

"a co cie dzieje z Twoim Misiem?? "

Coś lekko zaczęło mi stukać w zawieszeniu z przodu po lewej stronie, chyba padł mi przepływomierz (na zimnym silniku na PB nie da rady jechać a tym bardziej ruszyć - na LPG jest wszystko OK). Niedługo wypadałoby zrobić blacharkę - jest lekko obtłuczony w paru miejscach - od zakupu. :(

Robson86 - 03-02-2007, 19:02

nazbieralo Ci sie troszke "usterek" do zrobienia :? :? :(
Masz moze wizytowki klubowe??...porozdawalibysmy moze....
Qrde tyle Miskow jezdzi po miescie, a tu prawie nikogo nie ma :? :?
Nawet sie spotkac nie mozemy w pare osob przy bezalkoholowym czy chociaz na sucho....
No nic pozostaje nam tylko czekac i tyle...moze ktos do nas zajrzy :? :?
pozdroo sion2002
Piszesz sie jak cos na ten zloocik???
http://www.mitsubishi-gra...p=119123#119123

sion2002 - 04-02-2007, 13:17

http://www.mitsubishi-gra...p=119123#119123 - chętnie

Wizytówek klubowych nie posiadam, nawet marej naklejki na szybę...

Robson86 - 04-02-2007, 20:21

sion2002 napisał/a:
nawet marej naklejki na szybę...

heh...takowej nawet ja nie posiadam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale szczerze nie jestem zwolennikiem oklejania samochodow naklejkami :? :D
...Powiem ze tloczno sie tutaj pomalu robi :shock: :) :D :mrgreen: :mrgreen: .
I wlasnie taka jest frekwencja teamu Kielce :D :D
Pozdroo

Marcin-Krak - 05-02-2007, 00:49

sion2002 napisał/a:
nawet marej naklejki na szybę...

co prawda nie na szybę - ale jak coś to http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=6745 :wink:
Robson86 napisał/a:
Ale szczerze nie jestem zwolennikiem oklejania samochodow naklejkami

Ja też nie - ale ta przypadła mi do gustu i bardzo fajnie wygląda :D

Robson86 - 05-02-2007, 02:05

Nooo ta "akurat" jest naprawde fajna :D ...mala ale w sam raz :D :D
Pozdroo

sion2002 - 05-02-2007, 09:48

Zwolennikiem oklejania tez nie jestem, ale to dość dobry sposób na zgarnięcie nowych ludzi do grupy :-) - co najczęściej oglądasz stojąc w korku?? Właśnie o takie coś mi chodzi - małe ale widoczne. Tylko nie opłaci się nam zamawiać 2 szt. do KE. Orientujecie się, jakie to będą koszta? Ma to ktoś opracowane do plotera? Możliwe, że uda mi się załatwić to w KE za grosze - muszę tylko mieć wzór.

Pozrawiam
Szymon

Robson86 - 05-02-2007, 19:11

sion2002 pogadaj z Marcinem przez PW...
Pzdr

Marcin-Krak - 05-02-2007, 22:00

Ja się tym nie zajmowałem - najlepiej uderzyć do adaho-krak.
Nie wiem po ile udałoby się Wam to załatwić - ale z tego co wiem, to w Krakowie też jest kilka osób zainteresowanych naklejkami - więc jak będziecie coś zamawiać - dajcie znać :D

sion2002 - 06-02-2007, 08:41

Witam

Panowie. Z Adaho sprawę prawie już załatwiliśy. Jeśli chodzi o dodatkowe osoby to podejrzewam, że dam radę załatwić jeszcze góra trzy szt. Koszty = koszty cięcia na ploterze + ew. koszty transportu (materiał już wcześniej miałem, kawałek 0.62x1.23m- folia odbl. Avery o trwałości 3-5 lat). Czekam tylko na maila z fontem i wzorami. Mam czas na załatwienie tego, tylko do czwartku włącznie - później znajomy wyjeżdza i nie będę miał dostępu do plotera.

Pozdrawiam
Szymon