To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mitsubishi Colt c52a

MattOmer - 17-05-2014, 01:49
Temat postu: Mitsubishi Colt c52a

gulgulq - 17-05-2014, 07:11

Jak wygląda historia :) ?? napisz coś od siebie

wygląda na zadbany model

bialyjayz - 17-05-2014, 08:51

GTi ? jakaś moc musi drzemać by te kapcie ciągnąć :D
MattOmer - 17-05-2014, 08:53

Poszukiwawszy auta za tysiaka nie spodziewałem się auta w dobrym stanie no ale mym oczom ukazał sie ten okaz:D gęba sie ucieszyła i czym prędzej czmychnąłem po niego:D no i sie zaczęło,choroba pod kryptonimem tuning dala we znaki :D najpierw bylo poszerzanie stali 13' na szerokość 9' a przód na 8':D Potem stwierdziłem,że trochę wysoko stoi więc trzeba coś z tym zrobić :mrgreen: Szukalem gwintu,znalazłem za 1200$ wiec :shock: No po jakis dwoch miesiacach wyczailem firme ktora skraca o utwardza charakterystyke pracy seryjnych amorow 8)
Znajduje się ona w Katowicach,wstawię potem linka. A w poznaniu wyczaiłem firmę ktora robi na zamówienie sprężyny:D no i po wszystkim Colt juz leżał:D ale dalej mi coś nie pasowało,czegoś brakowało...hmmm na allegroszu natknąłem sie na poszerzenia nadkoli do driftowozow,starym japonczykom to pasuje :badgrin: Japa sie ucieszyła i wzialem sie do pracy,nitami przymocowałem i elegancko! A teraz myślę o swapie na 6a12 z FTO ale czy się da,to już oddzielny temat który zalozylem i czekam na podpowiedzi:)

Fragu - 17-05-2014, 19:48

Wygląda super :twisted:

wrzucaj v6 z sigmy :mrgreen:

MattOmer - 18-05-2014, 00:41

To będę tam po szrotach szukał takiej motorowni:D
mkm - 18-05-2014, 00:59

MattOmer napisał/a:
A teraz myślę o swapie na 6a12 z FTO ale czy się da,to już oddzielny temat który zalozylem i czekam na podpowiedzi:)

No to pierwszą i ostatnią masz :wink:
Przemyśl czy na pewno ten silnik Cię zadowoli :wink:

MattOmer - 18-05-2014, 11:16

To będzie sie to turbić jak będzie mało;)