To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Tatuaż dla mężczyzny

Olivia - 31-05-2014, 20:47
Temat postu: Tatuaż dla mężczyzny
Cześć

Mam kolegę w pracy który bardzo chce zrobić sobie tatuaż. Z uwagi że bardzo dużo latamy razem jego chęć na zrobienie sobie tatuażu się zdecydowanie wzmogła. Sama posiadam ich kilka, m in. jeden na lewym nadgarstku widoczny nawet spod dłuższej koszuli.

Z uwagi na zbliżające się niedługo urodziny chce u znajomego tatuażysty zafundować koledze własnie taki prezent :) On sam zdecydował że chce, dość bezpiecznie, na tatuaż własnej grupy krwi. Nic specjalnego, żaden gotyk czy kolor. Taki prosty i czytelny wielkości połowy Nokii N8. Jednak kolega nie może się zdecydować w jakim miejscu. Rozważa dwa miejsca : okolice serca lub okolice lewej ręki między bicepsem a barkiem.

W związku z tym może Wy podpowiecie mojemu koledze przeze mnie, jakie miejsce jest dobre na takowy tatuaż ?

Dzięki

mjsystem - 01-06-2014, 09:07

Wewnętrzny przedgarstek. Jeśli to grupa krwi, to powinna być łatwo zauważalna :wink:
Bizi78 - 01-06-2014, 18:02

mjsystem napisał/a:
Jeśli to grupa krwi, to powinna być łatwo zauważalna :wink:

Z drugiej strony lekarze i tak tego nie wezmą pod uwagę w razie W.

Olivia napisał/a:
Sama posiadam ich kilka, m in. jeden na lewym nadgarstku widoczny nawet spod dłuższej koszuli.

Zapraszam do prezentacji w dziale: Obnażamy swoje tatuaże.

Bamber - 01-06-2014, 20:56

Dziara jest tak osobistą rzeczą że nie można podpowiadać, doradzać co i gdzie ktoś ma sobie zrobić niech sam zdecyduje a jak nie potrafi to znaczy że nie ma własnego zdania.
olgierto - 01-06-2014, 21:32

Bamber święte słowa ;) koleś musi wybrać sam. Różne są style i każdemu podoba się co innego. To samo dotyczy miejsca
suselka007 - 13-10-2014, 09:04

Zgadzam się, że powinien wybrać sam, swoją drogą ciekawy pomysł z tą grupą krwi :)
Anonymous - 07-11-2014, 16:19

Plecy pod szyją.
Chcesz to widać nie to nie.

Akuma supido - 01-12-2014, 23:46

Tatuaż to sprawa osobista dlatego powinien mieć taki wygląd aby przede wszystkim podobał się nosicielowi a nie otoczeniu.
szpala85 - 25-12-2014, 02:50

tatuaż musi być przemyślany ... osoba która go chce zrobić na swoim ciele musie mieć 100% pewność że chce o mieć (nie żadne imiona dziewczyna , żona kochanek bo to jest życie .... życie jest w dzisiejszyc czaszach dziwne .. ma się osiem zon i 7 rozwodów ... wiadomo o co chodzi )

osoba która decyduje sie na tatoo musi być jakimś zboczonym fanatykiem ... np. ja jestem takim zbokiem ... StarCraft .. gram w tą grę od bardzooooooo dawna ..od kiedy wyszła ... mimo moich 30 lat na karku (dziewczyny i dziecka , domu i innych pierdół) dalej mnie to jara ... dlatego mam tatoo z tematyką z tej gry ... wpłynęła na moje życie pozytywnie .... bez tej gry ..( głównie chodzi tu o BatlleNet i ludzi których poznałem z całego świata ...nie był bym tym kim teraz jestem ) .. był bym Memlokiem siedzoącym na dupie i ściągającym haracz z państwa Polskiego ....

to musi być coś wyjątkowego .... tyle

jak strzeli sobie tribala albo cos podobnego to jest jełopem .... bo chce mieć tatoo by być lepszym ... fajnie mam tatoo tribala ..... to jest idiota .... do tatoo trzeba serca i być pewnym tego co się chce na resztę życia

tyle o de mnie :wink:

Mati65 - 19-01-2015, 21:23

"Coś wyjątkowego" - zgadzam się absolutnie. Rozwalają mnie totalnie osoby, które wybierają się na zrobienie tatuażu, a na pytanie "A jaki tatuaż?" odpowiadają: "A nie wiem, coś w salonie wybiorę"... No błagam.
Pereso - 14-06-2015, 12:30

Dokładnie tak :D
Kesz - 30-07-2015, 11:55

Mam w planach wykonanie tatuażu na ramieniu.
tyku - 30-07-2015, 12:07

Kesz napisał/a:
Mam w planach wykonanie tatuażu na ramieniu.
I co, szukasz chętnych, jak się zgłoszą to będzie taniej. :wink:
Pochwal się co wybrałeś :?:

Kesz - 11-08-2015, 11:22

W hurcie taniej :mrgreen: Muszę popracować jeszcze nad bicepsem, wtedy lepiej będzie się prezentował :lol:
tyku - 28-10-2015, 00:01

האם לא קעקוע :wink: