To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - co myslicie o tym modelu ?

danino88 - 04-06-2014, 09:14
Temat postu: co myslicie o tym modelu ?
Witam
Mozliwe ze bedzie przesiadka z jednego galanta na cos mniejszego ale...
Co myslicie o tym modelu :
http://olx.pl/oferta/mits...html#9236490323

Czekam na opinie :)

bialyjayz - 04-06-2014, 11:04

z tego co pamiętam niepokojącego być może, to ten colt już bardzo długo stoi na sprzedaż, i nie wiem czy to spowodowane ceną czy jakąś ukrytą wadą :)
co do auta: fajna taka rakieta tylko zamieniać Rycerza na puszkę ? :P fakt mocy nie brakuję, ale chociażby z tyłu kogoś przewieżć to już może być naprawdę nie lada wyzwanie nawet na krótkich odcinkach. Mi jakoś ten model Colta do gustu nie przypadł, w środku wygląda marnie porównując go nawet do CJO czy CAO, i nie chodzi tutaj o szmery, bajery a jakość wykończenia, tutaj wygląda wszystko jak z Made in China, karoseria to chyba z plastiku po butelkach a kształt wylotów powietrza woła o pomstę do nieba i przypomina czasy komuny :P auto samo w sobie ładne, napewno szybkie :) ale dla mnie przynajmniej wykończenie wnętrza nie dawało by mi przyjemności z jazdy tak bardzo kuje w oczy :(
ciekawostką z tego pomiaru, może być ubytek mocy na tych kołach----prawie 50kuców :P

danino88 - 04-06-2014, 14:56

jesli dlugo stoi to moze coś nie tak z nim być. Może ktoś inny się jeszcze wypowie :)
Candles - 09-07-2014, 03:52

Niezły batmobil. Co do stania, to zależy też gdzie stał i ile. Ogólnie cały odmalowany na czarno więc ciężko stwierdzić jak z karoserią, ale wygląda okej. Mogłyby być zdjęcia silnika ;)