Chcę kupić Lancera! - Chcę kupić Lancera, na co zwrócić uwagę ?
parzon - 07-06-2014, 14:03 Temat postu: Chcę kupić Lancera, na co zwrócić uwagę ? Witam,
mam prośbę o zerknięcie na poniższe oferty, jadę dzisiaj oglądać, na co zwrócić uwagę ?
http://olx.pl/oferta/mits...html#d34825c70e
http://olx.pl/oferta/mits...html#d34825c70e
z góry wielkie dzięki
sla - 07-06-2014, 22:06
Jak ktoś pisze Lancer Evolution VIII na 1,6 to już nie mam więcej pytań.
parzon - 08-06-2014, 10:06
auta obejrzane, ten 1.6 odpada. Nadkola rdzawe z tyłu, rok temu sprowadzony, a sprzedaje człowiek, który jeżdzi nim tydzień i zrobił 1000 km.
Ten drugi 2.0 godny uwagi, martwi mnie tylko ten bagażnik, potrzebuje przewozić wózek dziecięcy, dodatkowo jest w bagażniku koło gdyż w zapasie jest zbiornik na gaz. Może o dojazdowce pomyslec, ale ją też gdzieś trzeba ulokować. Jedyne co mnie zmartwiło to ze auto ma już 4 właściciela. przez 9 lat 4 właścicieli, myślicie, że warto zwracać uwage na ilość właścicieli ?
Greku1410 - 08-06-2014, 10:41
Ja mam 5latka i jestem 4tym właścicielem i niedługo będzie 5ty bo auto u mnie max 2lata jeździ a potem szukam następcy. Wcale nie widać że jeździło nim tyle osób i pod względem zniszczenia wnętrza albo raczej jego braku, ani pod względem mechanicznym.
krzychu - 08-06-2014, 10:59
parzon napisał/a: | który jeżdzi nim tydzień i zrobił 1000 km. |
To chyba dobrze?
parzon napisał/a: | dodatkowo jest w bagażniku koło gdyż w zapasie jest zbiornik na gaz. Może o dojazdowce pomyslec, ale ją też gdzieś trzeba ulokować. |
Zestaw naprawczy? Swoją drogą ja jeszcze w Lancerze nie wyciągałem zapasu, ani nie łatałem opon... Często się i tak da dojechać do wulkanizatora bo trochę powietrze zejdzie i guma się zaciska np. na gwoździu. Gorzej jak się rozetnie....
parzon napisał/a: | Jedyne co mnie zmartwiło to ze auto ma już 4 właściciela. przez 9 lat 4 właścicieli, myślicie, że warto zwracać uwage na ilość właścicieli ? |
No trzeba zwracać, ale jak wszystko inne wskazuje że auto jest ok...
|
|
|