To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Galant elegance 2.0 Gliwice/Bielsko 2 oferty!/ku

Temat postu: [EAx 97-04] Galant elegance 2.0 Gliwice/Bielsko 2 oferty!/ku
Witam

Ostatnio pojawiło się takie ogłoszenie wygląda zachęcająco ale nie wierzę w taki przebieg prosiłbym o opinie.

Z drugiej strony zainteresowany jestem kupnem oto takiego autka nie zależy mi na czasie (auto raczej będzie jeżdżone sporadycznie bo pracuje w domu oraz będzie garażowane) więc jeżeli jakiś forumowicz chcę oddać w inne ręce swojego gala z chęcią porozmawiam z nim na ten temat :P

http://olx.pl/oferta/mits...html#b42f0a6cd9

Cytat:
Dzielnica:
Szobiszowice
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
2 000 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
133 KM
Przebieg:
84 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Srebrny

Mitsubishi Galant wersja Elegance. Sprowadzony z Austrii. Stan bardzo dobry. Przebieg zaskakujaco niski i udokumentowany ksiazka serwisowa Mitsubishi. Auto kupilem 2 miesiace temu i rejestrowalem po raz pierwszy w Polsce. Wymienione oleje, filtry, rozrzad, hamulce i akumulator. Nabywca nie musi ponosic zadnych dadatkowych kosztów. OC i przeglad wazne do kwietnia 2015. Sprzedaje z powodu nieoczekiwanej mozliwosci wyjazdu zagranicznego.

http://olx.pl/oferta/sprz...html#b42f0a6cd9

Cytat:
Oferta od:
Osoby prywatnej
Marka:
Mitsubishi
Model:
Galant
Poj. silnika:
1 997 cm3
Rok produkcji:
2002
Paliwo:
Benzyna
Moc silnika:
136 KM
Przebieg:
151 000 km
Typ nadwozia:
Sedan
Kolor:
Inny kolor

Nie jestem handlarzem samochodów auto kupiłem w Austrii od kobiety u której pracowałem była pierwszym właścicielem posiada pełną dokumentacje i komplet 3 kluczyków samochód do którego niepotrzebny jest absolutnie żaden wkład finansowy stan techniczny i wizualny bdb jedyny mankament to kosmetyka w postaci drobnych otarć i niewielkiej rdzy na nadkolu i masce silnika. Wyposażenie to pełna elektryka szyby lusterka,abs,cent.zamek,klimatronic,4x poduszka,radio,komplet kół zimowych. Cena być może nie jest konkurencyjna ale spowodowane jest to tym iż używam z pełną świadomością i odpowiedzialnością znaczenia słowa stan bardzo dobry ktoś inny powiedział by zapewne stan idealny ale dla mnie auto w stanie idealnym jest tylko i wyłącznie kiedy opuszcza taśmę produkcyjną. Samochód do pełnych opłat celno skarbowych wszelkie dodatkowe informacje pod numerem telefonu sześćzeroosiem dwapięćosiem siedemosiempięć.

robertdg - 12-06-2014, 09:13

Tak na pierwszy rzut oka to prawe tylne drzwi maja inny odcień, może uszkodzenie parkingowe, do weryfikacji, możesz proprosić o bardziej szczególowe zdjęcia przodu, komory silnika, wnętrza, etc
Bartekkita - 12-06-2014, 17:03

avatar014, obecnie chyba nikt z forumowiczów nie ma Galanta do zbycia. Poprawcie mnie jeżeli się mylę.

dodałem druga ofertę też w miarę sensowną prosiłbym o opinie !! :mrgreen: a szkoda że nikt niema nic na zbyciu :/
Paweł84 - 12-06-2014, 23:24

Ofert sprzedaży w dziale sprzedam.
robertdg - 13-06-2014, 11:53

avatar014, kolejna oferta, kolejny temat, wydziel do osobnego wątka ;-)
Warto jednak zacytować:
Kiepskie zdjęcia, dodatkowo poproś o zdjęcia komory silnika bez kadrowania w dużej rozdzielczości, mozliwe, że na prawym kielichu jest rdza, a to juz zadna atrakcja

fj_mike - 14-06-2014, 17:02

avatar014, jedno auto, jeden temat. Zamykam.