To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Tuning - tuning układu wydechowego w E33

Anonymous - 03-02-2007, 20:29
Temat postu: tuning układu wydechowego w E33
Może ktoś ma pomysł na stiuningowanie układu wydechowego w E33, który przyniesie wyraźne efekty. :D
Anonymous - 03-02-2007, 21:03

tak,
może kupić najcichszy zestaw żeby łeb nie bolał ?

Anonymous - 04-02-2007, 13:43

No tak ale co masz na myśli układów jest wiele :D
TommiCrazy - 04-02-2007, 14:05

pewnie ze maz duzy wybor, masz zestawy tlumikow do galanta roznych producentow, te przynoszace efekty kosztujá wiecej niz e33 :>
a i przydal by sie do nich jeszcze silnik turbo bo tak to zadnych odczowalnych efektow nieprzyniosá....paza bólami pod czaszká :]

posluchaj porady tych ktorzy juz przez to przeszli i stracili tylko kase i nerwy na kombinowaniu .... np JA :D

czy to przypadek czy wszystkie nasze galanty palá tak samo srednio? 9,4

Anonymous - 04-02-2007, 14:18

Nie tonie przypadek że miśki tyle palą przecież to Japończyk a nie jakaś niemiecka taczka :)
Anonymous - 12-02-2007, 13:56

Ja bym sobie wymienił tłumik ale nie na jakiś głośny i bassowy tylko na jakiś cochy, który by wydawał jakiś miły poświst - chodzi o to aby dobrze wyglądał (nie jak armata) i nie przyprawiał o ól głowy ;)
Może byście doradzili co ś dla mnie??? Coś co by pasowało do Carismy :)

Anonymous - 13-02-2007, 21:40

Witaj
Właśnie się ciężko zastanawiam co założy do galanta tłumik dobrej klasy dokłada trochę poweka ja zaczynam się skłania w kierunku MUGENA made in Japan moż do Carizmy? warto rzważy ich ofertę konstrułują nezłe "dmuchawki" do japonców
:axe: Darek

Hugo - 13-02-2007, 22:12

dartek napisał/a:
Właśnie się ciężko zastanawiam co założy do galanta tłumik dobrej klasy dokłada trochę poweka ja zaczynam się skłania w kierunku MUGENA made in Japan moż do Carizmy? warto rzważy ich ofertę konstrułują nezłe "dmuchawki" do japonców
A teraz przetłumacz to ze swojego języka na nasz polski...