To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS 1.6] Problem po wymianie rozrządu.

gargi12 - 10-07-2014, 17:36
Temat postu: [MSS 1.6] Problem po wymianie rozrządu.
odebrałem samochód od mechanika wymienił rozrząd i niepokoi mnie pewnie syczenie z okolicy pasków tak mi się wydaje ale nie jestem pewien może ktoś się zetkną z takim problemem,może po prostu posyczy dotrze sie i będzie oki

Edit by MOD.
Zmieniłem trochę temat aby był bardziej czytelny.
Proszę używać dużych liter i interpunkcji.

:wink:

robertdg - 10-07-2014, 18:59

Pojedź do mechanika na kontrolę, może gdzieś strącił jakiś wężyk podciśnienia
gargi12 - 10-07-2014, 19:50

robertdg napisał/a:
Pojedź do mechanika na kontrolę, może gdzieś strącił jakiś wężyk podciśnienia

Poluzowałem troche pasek na alternatorze i jak by trochę ucichło, a i jeszcze jedno mechanik załoźył pasek rozrządu jakiegoś getza bo mój mitsubosi okazał sie za mały miał 98zebów zamiast 100 pare jak się okazało zamienili w sklepie bo pudełko się zgadzało ale musiał bym czekac pare dni na pasek i żona zdecydowała zeby inny załoźył i co to za firma ten getz wytrzyma troche?

robertdg - 10-07-2014, 20:39

Gates, ile ludzi tyle opinii, miał swoje wzloty i upadki
plecho1 - 10-07-2014, 21:36

Znam ludzi którzy zawsze montują paski tej firmy i bardzo je chwalą ja natomiast zawsze w swoich autkach montowałem Contitecha i też nigdy nie miałem żadnych problemów przez 60 tys km.
gargi12 - 11-07-2014, 17:15

plecho1 napisał/a:
Znam ludzi którzy zawsze montują paski tej firmy i bardzo je chwalą ja natomiast zawsze w swoich autkach montowałem Contitecha i też nigdy nie miałem żadnych problemów przez 60 tys km.
też mi się wydaje ze będzie oki tym bardziej że żona nie zrobi w ciągu roku więcej niż 10.000 km to na pięć lat wystarczy