Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5v6 Mrocza
tadas - 15-07-2014, 22:10 Temat postu: [EAx 97-04] Mitsubishi Galant 2.5v6 Mrocza Witam prosiłbym o w miarę jak najszybszą ocenę jutro po pracy mam jechać oglądać i nie wiem co o tym myśleć
http://otomoto.pl/mitsubi...-C33861295.html
Niestety jestem na telefonie i nie mam możliwości wrzucenia zdjęć bezpośrednio na forum
sam opis mało mówi:
"Witam do sprzedania mam ładnego Galanta po liftingu z 1999 roku , silnikiem 2.5 v6
Auto świeżo sprowadzone z Niemiec gdzie miało 2 włascicieli , oryginalny przebieg 173 tys km
W bardzo dobrym stanie technicznym wszystko chodzi jak należy , silnik pracuje bardzo ładnie , zadbane w środku jak i na zewnątrz POLECAM "
Może wy coś widzicie na tych zdjęciach jakieś rady ? coś tyli zderzak ma chyba inny odcień a może to tak światło pada ? Napisane jest, że niby bezwypadkowy. Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc
robertdg - 15-07-2014, 22:49
Maska wygląda na przedliftową - jakiś powód zmiany być musiał, skoro jest taka a nie inna
Prawy tylny błotnik w innym odcieniu - wneka koła wygląda jakby była pomalowana w kolorze auta albo po jakimś piaskowaniu, może wstawiana reperaturka.
Tył przedliftowy
Fabrycznie w tej wersji nakładki na progi nie były malowane w kolor nadwozia
Trzeba sie przyjrzeć kielichom pod maską bo jakieś slady, albo olej/konserwacja albo rdza
Auto najlepiej weryfikować po numerze VIN, bo można siać domysły czy to rocznik co najwyżej 98 stylizowany na 99 czy tez 99 ale po drogowej "kanapce"
Bartekkita - 15-07-2014, 23:33
Poducha też z przedlifta, ale grill z polifta. Kielichy też już skorodowane. Raczej bym się nie napalał na Twoim miejscu ;/
|
|
|