ASX Ogólne - [1.6] Lusterka w asx
artur678 - 19-07-2014, 09:09 Temat postu: [1.6] Lusterka w asx Witam wszystkich, chciałem się zapytać jak jest z elektrycznymi lusterkami. Czy można je złożyć wjeźdzając np do garażu, czy składane są tylko kiedy auto ma wyłączony silnik? Jest jakiś przycisk pozwalający złożyć lusterkak przy włączonym silniku?
I jeszcze drugie pytanko, czy coś do 2014 roku poprawiono z lakierem? Czy dalej są jakieś problemy?
Dzięki za odpowiedź.
mrdread - 19-07-2014, 21:54
Lusteka składaja sie po zaryglowaniu. Jest tez przycisk i w dowolnej chwili mozna je zamknac.
Wojti75 - 23-07-2014, 10:27
Lusterka w ASX w wersjach Inform i Invite można składać jedynie ręcznie.
mrdread napisał/a: | Jest tez przycisk i w dowolnej chwili mozna je zamknac. |
To jedynie w droższych wersjach Intense, Instyle, Blue SKY.
marcinm123 - 15-08-2014, 11:26
Lusterka chyba nadal są z dość miękkiego plastiku wystarczy przejechać się po niewielkich krzakach i zostają rysy :S
bubel90 - 20-08-2014, 09:46
Ale niestety nie mają funkcji "pamięci" tzn. kiedy złożymy je przyciskiem żeby gdzieś wjechać i się zmieścić to po powrocie do auta i odryglowaniu go automatycznie się rozłożą uderzając w przeszkodę którą to ominęliśmy...(sam tego doświadczyłem;()
Warto mieć to na uwadze
desko - 17-09-2014, 21:25
Można zmienić ustawienia zamykania lusterek w serwisie jeśli nie masz firmowej nawigacji.
U mnie po jednym wciśnięciu przycisku zamknięcia, drzwi się blokują, ale lusterka zostają otwarte, żeby złożyć lusterka trzeba wcisnąć przycisk 3 razy, tak samo jest z otwieraniem, 1 wciśnięcie drzwi otwarte, lusterka złożone, rozkładają się jeśli wcisnę przycisk 3 razy, jeśli nie rozłożę lusterek ręcznie, stanie się to automatycznie po przekroczeniu 30 km/h
juras2013 - 18-09-2014, 07:56
W serwisie albo pobawić się samemu jeśli ktoś ma ochotę.
Więcej tutaj
Jeszcze nie bawiłem się zbytnio tym programem bo nie mam czasu a do serwisu nie chce mi się jechać bo to sporo czasu w tygodniu jest potrzebne. Samemu można pobawić się np. w weekend
Pzdr.
|
|
|