Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Gorąca prośba
McDoune - 05-02-2007, 09:55 Temat postu: Gorąca prośba Misiaki prośba, czy ktoś z Was mógłby obejrzeć dla mnie to cudo które stoi w Kaliskiej koło Starogardu Gd. tobyłbym wdzięczny wielce
Anonymous - 05-02-2007, 10:17
No widzę, że i Ty zarażasz się motocyklami
Ja jakiś rok temu też prosiłem o sprawdzenie moto w Gdańsku - na mój apel odpowiedział Krzyzak (jeszcze raz dzięki za poświęcony czas). W miarę swoich możłiwości sprawdził motocykl i po jego pozytywnej opinii go kupiłem - do dnia dzisiejszego moto nie sprawiło żadnych niespodzianeki.
McDoune - 05-02-2007, 10:30
u mnie to trochę inaczej, ten konkretny mnie zawołał z obrazka, dlatego też zapisuję się na kursik prawa jazdy. Już nawet żona się zgodziła
Tyle tylko że to na prawdę mocne bydlę, więc nie wiem czy na pierwszy sezon go jakoś nie przytłumić (zwężka czy coś), tak żeby nie opierać się tylko wyłącznie na zdrowym rozsądku
Ale ogólnie ten motocykl zaje***cie mi się podoba
Krzyzak - 06-02-2007, 08:47
niestety do Starogardu mam min. 60 km w jedna strone, wiec nie znajde nawet czasu, nie wspominajac o umiejetnosciach, ktore sa mocno ograniczone, bo skrzynke mam rozlozona i czekam na sprzeglo od Japaneze
ale fakt - dla Mariusza zrobilem pare fotek, filmik z odpalania i dzialania, foty papierow - ciesze sie, ze moglem sie przydac
Anonymous - 06-02-2007, 09:15
Krzyzak napisał/a: |
ale fakt - dla Mariusza zrobilem pare fotek, filmik z odpalania i dzialania, foty papierow - ciesze sie, ze moglem sie przydac |
Darek - Stary, przydać się? Ty po prostu wykazujesz się pomocą jakiej oczekiwać można z reguły po członkach rodziny Mam nadzieję, że dane nam się będzie w końcu spotkać (na zlocie w Borkach, albo w czasie wakacji w Gdańsku) - wiesz że mam u Ciebie dług wdzięczności ktory chciałbym spłacić
McDoune - jak będziesz chciał posmakować trochę off-roadu to pakuj rodzinkę i przyjeżdzaj do mnie na enduro (kto wie może się zarazisz). W sumie to dobry pomysł na jakiś cieplejszy weekend
|
|
|