To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] MITSUBISHI Galant 2,5 V6 2001 Kutno

tip.top - 22-07-2014, 22:32
Temat postu: [EAx 97-04] MITSUBISHI Galant 2,5 V6 2001 Kutno
Przeszperałem trochę forum i tego modelu nie znalazłem (co mnie poniekąd dziwi, może źle szukam) tak więc proszę o opinie. Może ktoś coś wie na temat tego autka?

Kod:
Model, Typ:
Mitsubishi Galant VI, Sedan / Limuzyna
Rocznik:
2001
Przebieg:
197 000 km
Rodzaj paliwa:
benzyna
Silnik:
2498 cm³  (Moc 161 KM / 118 kW)
Skrzynia biegów:
automatyczna
Liczba drzwi:
4/5
Układ kierowniczy:
po lewej stronie
Status pojazdu:
przygotowany do rejestracji / opłacony
Kraj aktualnej rejestracji:
Polska
Sprzedajesz podobne auto? Dodaj podobne ogłoszenie

Dodatkowe informacje

Cechy zewnętrzne:
alufelgi, szyberdach, światła przeciwmgłowe

Bezpieczeństwo:
ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP

Komfort:
el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, tapicerka skórzana, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, tempomat, podgrzewane fotele, czujnik deszczu, kierownica wielofunkcyjna

Historia:
pierwszy właściciel, bezwypadkowy, garażowany

Opis pojazdu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Więcej zdjęć oraz ofert na:

**** autokutno.pl ****

tel. 600 620 614
tel. 608 892 613
tel. 886 330 686
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

MITSUBISHI GALANT Z SILNIKIEM 2,5 V6 O MOCY 161KM z 2001r

!!! W CENIE AUTA DODATKOWY KOMPLET NOWYCH OPON ZIMOWYCH GRATIS - GWARANCJA 24 M-CE !!!
LUB
!!! W CENIE AUTA ZAKUPIONEGO U NAS UDZIELAMY PISEMNEJ GWARANCJI NA 3 MIESIĄCE!!!

Nasze auta są sprawdzane pod względem technicznym jak i wizualnym bazując na naszym wieloletnim doświadczeniu, możemy udzielić państwu gwarancji do każdego zakupionego auta.

Gwarancja ta obejmuje:
*** ELEMENTY ZAWIESZENIA PRZEDNIEGO JAK I TYLNEGO
*** JEDNOSTKĘ NAPĘDOWĄ - SILNIK
*** SKRZYNIE BIEGÓW
*** PASKI ROZRZĄDU
*** MECHANIZMY RÓŻNICOWE
*** WAŁY PĘDNE
*** I WIELE INNYCH

WSZYSTKIE USTERKI OBJĘTE GWARANCJĄ ZOSTAJĄ USUNIĘTE BEZ ŻADNEGO NAKŁADU FINANSOWEGO KUPUJĄCEGO!!!

ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ PRZEDŁUŻENIE GWARANCJI NA 12-MIESIĘCY!!!

- CZYSTY,
- ZADBANY,
- JEDEN WŁAŚCICIEL,
- KUPUJĄCY ZWOLNIONY Z OPŁATY SKARBOWEJ - FV VAT MARŻA

Samochód jest świeżo sprowadzony , po wszystkich opłatach celno-skarbowych pozostaje wydział komunikacji i opłata recyklingowa.
GOTOWY DO REJESTRACJI.

NATYCHMIASTOWY ODJAZD UBEZPIECZONYM AUTEM.

Wyposażenie:

KLIMATRONIC
EL. SZYBY
EL. LUSTERKA
EL. SZYBERDACH
CENTRALNY ZAMEK
PODUSZKI POWIETRZNE
RADIO CD
WSPOMAGANIE KIEROWNICY
IMMOBILIZER
KOMPUTER
TEMPOMAT
LAKIER METALIC
KONTROLA TRAKCJI
ABS
SKÓRZANA TAPICERKA
PODGRZEWANE FOTELE

Samochód jest w super stanie technicznym. Zawieszenie idealne, bez luzów świetnie trzyma się drogi. Silnik bardzo ładnie i cicho pracuje,suchy bez wycieku, nic w nim nie brzęczy ani nie stuka. Środek samochodu, bardzo czysty i zadbany. Wszystkie elementy plastikowe na swoim miejscu . Wszystko w samochodzie działa. Jazda tym samochodem to sama przyjemność. Naprawdę polecam ten samochód. Więcej informacji udzielę telefonicznie.

GWARANTUJE RZETELNOŚĆ WSZYSTKICH PODANYCH POWYŻEJ INFORMACJI
CHĘTNIE UDOSTĘPNIĘ SAMOCHÓD DO SPRAWDZENIA NA STACJI DIAGNOSTYCZNEJ

W rzeczywistości prezentuje się ładniej niż na zdjęciach
Kupujący zwolniony z opłaty skarbowej
Polecam bo naprawdę warto.

Możliwość sprzedaży ratalnej na dogodnych warunkach,
wszystkie formalności załatwiamy na miejscu - po 2 godzinach możesz wyjechać pojazdem z kompletem dokumentów

Auto można oglądać w godzinach:
pon-piąt 9 - 18
sobota 9 - 16
niedziela 10-14

Po telefonicznym uzgodnieniu możliwe oglądanie w innych godzinach.

Kontakt telefoniczny codziennie do godz 21

*** ZADZWOŃ, NA PEWNO SIĘ DOGADAMY .... ***

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art.66, paragraf 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia!!!!
Więcej zdjęć oraz ofert na:

w w w. a u t o k u t n o. p l

http://otomoto.pl/mitsubi...-C33464389.html

ulferus - 22-07-2014, 23:52

miałem się tam wybrac w wolnej chwili ... ale nie pojechałem - ciekawi mnie czy ktoś oglądał :)
Łysy88 - 23-07-2014, 01:55

tip.top napisał/a:
NATYCHMIASTOWY ODJAZD UBEZPIECZONYM AUTEM.

Następny co na wyklejankach daje auto. Zresztą widać w tle. Jeśli auto nie ma legalnych tablic to żadne ubezpieczenie nie pomoże. Przerabiam to własnie ;) Za jazdę na prawie niemieckich tablicach (zrobionych w poligrafii w PL) bez naklejek homologacyjnych to można dostać nagrodę 500 zł i powrót do domu na lawecie :) A auto na pewno wymeldowane z niemiec. Chyba że albo będzie na ważnych zjazdówkach albo na polskich tablicach (co też na pewno faktem nie jest bo jest opłata recyklingowa do uregulowania więc na pewno w PL nie było rejestrowane). Tak tylko ostrzegam, żeby ktoś niepotrzebnie się na koszty nie naciął.

A i czasami dają tablice niemieckie wytłaczane ale bez naklejek - też są nie ważne. Kiedyś Coltem przyjechałem spod Poznania na tablicach z naklejkami ale jak się okazało w domu numery rejestracyjne były zupełnie inne niż te w briefie :) Dzięki Bogu nikt nas nie zatrzymał.

radek8622 - 23-07-2014, 07:23

Łysy88, tez tak mialem ale bylem tego swiadomy zaryzykowalem ponad 200km do domu ale na szczescie nikt mnie nie zatrzymal😉
robertdg - 23-07-2014, 07:37

Te niby PL tablice to chyba do celów marketingowych. Tak samo jak informacja że niby już zarejestrowane w PL
Co do opisu w tym aucie raczej nie ma kontroli trakcji bo i nie widać sterowania na desce rozdzielczej, więcej pewności dałoby zdjęcie komory silnika
Jeżeli jednak
Cytat:
GWARANTUJE RZETELNOŚĆ WSZYSTKICH PODANYCH POWYŻEJ INFORMACJI
to może dorzucą :mrgreen:
michalwawszczak - 23-07-2014, 07:57

Foty spod maski i inne? Proszę bardzo! :)

ten paluch wygląda podejrzanie ;)

Też miałem go oglądać, ale mi nie po drodze...

robertdg - 23-07-2014, 08:11

Zdjęcie spod maski potwierdza, nawet z VINu nie może się pochwalić kontrola trakcji
Coś tam przy sondzie lambda było grzebane
Paluch na zdjęciu dowodzi chyba temu że zdjęcia było robione o zimnej porze :P Drugie to może zakrywać korozje która po częsci widziana jest w okolicach mocowania górnego wahacza

michalwawszczak - 23-07-2014, 08:15

robertdg napisał/a:
(...)
Paluch na zdjęciu dowodzi chyba temu że zdjęcia było robione o zimnej porze :P Drugie to może zakrywać korozje która po częsci widziana jest w okolicach mocowania górnego wahacza

Zdjęcia były robione w lipcu, tak przynajmniej twierdzi sprzedający. Czekałem na nie ponad 2 tygodnie, więc prawdopodobnie jest to prawda. Zatem skłaniam się do opcji 2 :mrgreen:

robertdg - 23-07-2014, 08:28

Zatem może to nie palec a coś z futerału :?